Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είστε καλά στην υγεία σας. Πέμπτη σήμερα και μετράμε 3 και σήμερα για να αποκτήσει η χώρα μας μια ισχυρή κυβέρνηση και ν' αφήσει στην άκρη τους μπαχαλάκηδες και κάποιες παρέες ανθρώπων οι οποίες παριστάνουν τα κόμματα και θέλουν απλά κάποια θέση στην Βουλή και έναν παχυλό μισθό και για να κάνουν επαναστατική γυμναστική, φυσικά.... με το αζημίωτο.

- Θέλουμε να πιστεύουμε πως ο Ελληνικός λαός δεν θα πάρει στο χαβαλέ την ψήφο του και θα επιλέξει την ΝΔ ή το ΚΚΕ. Ας μας κατηγορήσει όποιος θέλει. Αυτή είναι η άποψή μας και θα την γράφουμε. Το ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη δυστυχώς δεν έδειξε στοιχεία που θα δικαιολογούσαν το να περάσει στην θέση του ΣΎΡΙΖΑ. Ευχόμαστε μετά τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ να βρούνε τον δρόμο τους, χωρίς φυσικά τον Ανδρουλάκη, ο οποίος με ένα 10% θέλει αυτός να προτείνει πρωθυπουργό και κυβέρνηση. Κύριε Ανδρουλάκη, αυτά είναι ψευτομαγκιές και τα λέτε για να μην μπείτε στα δύσκολα.

- Ο Ελληνικός λαός τα έχει δει όλα και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να μπει και πάλι σε περιπέτειες. Είναι για γέλια το με πόση ευκολία κάποιοι τύποι δηλώνουν υποψήφιοι, ως επικεφαλείς κομμάτων και συνασπισμών κομμάτων. Ενώνουν το τίποτα με το τίποτα και μας λένε πως θα μας σώσουν. Τους ευχαριστούμε αλλά δεν θέλουμε να μας σώσει κανείς.

- Βγήκε ο άλλος στην τηλεόραση και είπε πως θα μας βοηθήσει να κάνουμε παιδιά, αφού θα μας εξασφαλίσει σπίτι και χρήματα. Χωρίς καν να τον ρωτήσει κάποιος που θα βρει τα χρήματα, μας είπε πως θα βάλει έναν φόρο στο πετρέλαιο, την βενζίνη και το αέριο και θα μαζέψει 5 δις!!!!!! Τον .......ς ή δεν τον ........ς κύριε πρόεδρε;

- Λοιπόν πάμε δυνατά για να έχουμε αυτοδύναμη και ισχυρή κυβέρνηση και ας μπούνε στην Βουλή και 17 κόμματα. Θα είναι μια καλή ευκαιρία να γνωρίσουμε αυτές και αυτούς που δεν γνωρίσαμε. Την Κωνσταντοπούλου, τον Λεβέντη, τον Μπογδάνο, τον Βαρουφάκη και κάποιους που δεν θέλουμε ούτε το όνομά τους να γράψουμε, τους γνωρίσαμε. Τώρα αν θέλετε ας κάνουμε την χαζομάρα να στείλουμε κι άλλα φρούτα στην Βουλή.