Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Τα ψέματα τελειωνουν σήμερα Παρασκευή και την Κυριακή αποφασίζει ο λαός. Μέχρι σήμερα και για ένα μήνα, οι ΣΥΡΙΖΑίοι και όχι μόνο, δεν σεβάστηκαν την ψήφο του λαού και προσπάθησαν με ψέματα να συκοφαντήσουν την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ την οποία ο λαός τίμησε με την ψήφο του. Αυτή την Κυριακή ο .....λαός θα τους ξαναστείλει το μήνυμα και θα το καταλάβουν πολύ καλά.

- Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες έχουν κάθε λόγο να πάνε να ψηφίσουν και να βάλουν ένα τέλος στους μπαχαλάκηδες και σε αυτούς που θέλουν μια καρέκλα στην Βουλή, για λόγους που όλοι γνωρίζουμε. Ψηφίζουμε ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ για να μπορέσει η χώρα να κυβερνηθεί και να βρεθεί σε τροχιά ανάπτυξης.

- Τα παπαγαλάκια που για χρόνια ρίχνουν λάσπη, δεν έχουν την δύναμη να τρομοκρατήσουν τον Ελληνικό λαό με τα ψέματά τους. Δεν τους πιστεύει κανείς. Δύσκολα για την Εύβοια τα χρόνια της πανδημίας, της φωτιάς και της πλημμύρας, αλλά η κυβέρνηση στάθηκε δίπλα σε όλους και απόδειξη είναι η ψήφος του.

- Το Σαββατοκύριακο θα σας αφήσουμε στην ησυχία σας. Ήρεμοι και με καθαρό μυαλό θα πάτε στο εκλογικό σας κέντρο και θα κάνετε το καθήκον σας. Το βράδυ της Κυριακής με την δική σας ψήφο, θα δώσετε την ευκαιρία στην Ελλάδα μας, να αποκτήσει μια ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση.