Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024

μικρά, μικρά

 - Δεν είναι ούτε θυμός, ούτε ζήλεια, ούτε εκδίκηση, ούτε τίποτα απ΄ όλα αυτά. Είναι η αλήθεια και κάποιος έπρεπε να την γράψει, κάποιος έπρεπε να την πει, για τα όσα συμβαίνουν στα οικονομικά πάρε δώσε, με τα ΜΜΕ και την αυτοδιοίκηση. Δεν μας αρέσει το να κατηγορούν κάποιοι αυτούς που τα παίρνουν τώρα, ενώ αυτοί τα ....έπαιρναν χθες και δεν έλεγαν τίποτα.

- Ζητήσαμε την παραίτηση όλων όσων έχουν περάσει από το ΔΣ της Δ.Α.Ε.Ε.ΠΕ.Χ, γιατί απλά δεν σεβάστηκαν τα χρήματα των δημοτών και σε δύσκολες εποχές, τα μοίρασαν εκεί όπου δεν χρειαζόταν. Δεν μιλάμε μόνο για τους σημερινούς διοικούντες και δεν λέμε να παραιτηθούν από το ΔΣ της εταιρείας, αλλά να παραιτηθούν από κάθε θέση και αξίωμα που έχουν σήμερα, ακόμη και του Δημοτικού Συμβούλου.

- Το αστείο και οι φτηνές δικαιολογίες τέλος μέχρι εδώ. Θα ελεγχθούν και αυτοί που είχαν θέση εξουσίας στην θητεία Παγώνη / Καθαροσπόρη και η σχέση όλων με εργολάβους και προμηθευτές του Δήμου, οι οποίοι αναλάμβαναν την χρηματοδότηση των ΜΜΕ.

- Εμείς δεν διεκδικούμε τίποτα και δεν θα πάρουμε τίποτα, γιατί είμαστε δεδομένοι και ξέρουν πως ακόμη και το κέρασμα ενός καφέ φτάνει. Ήρθε η ώρα λοιπόν να γίνουν γνωστά τα πάντα και κανείς να μην λέει πως έτσι τα βρήκα, έτσι τα συνέχισα. Ας παραιτηθούν λοιπόν, πριν φύγουν επειδή θα τους διώξει ο νόμος.

- Και κάτι για την δήμαρχο. Είναι τιμή της να αναλαμβάνει τις ευθύνες και για τους συνεργάτες της, αλλά να ξέρει πως εμείς δεν "χτυπάμε' κανέναν απολύτως και πολύ περισσότερο την ίδια. Γράφουμε αλήθειες και αν γράψουμε το παραμικρό ψέμα, μόνοι μας θα βγούμε να ζητήσουμε δημόσια συγνώμη.