Τρίτη 9 Ιουλίου 2024

φαπούλες

 - Καμία υποχρέωση δεν έχει απέναντί μας, κανένας πολιτικός, κανένας αυτοδιοικητικός και κανένας παράγοντας του αθλητισμού και του πολιτισμού. Εμείς ότι κάναμε το κάναμε γιατί το γουστάραμε και ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχαμε εξαρτήσεις, από κανέναν. Δεχθήκαμε πολλές φορές επιθέσεις, από πολλούς, αλλά ...ποτέ δεν βάλαμε άλλους να μπούνε μπροστά, ούτε και κανείς μπήκε από μόνος του.

- Εμείς ανθρώπους τους οποίους στηρίζουμε, δεν τους χρησιμοποιούμε ποτέ και για τίποτα. Το παλεύουμε μόνοι μας, αλλά έχουμε το δικαίωμα, όταν άνθρωποι τους οποίους στηρίξαμε ξεφύγουν και γίνουν ένα με αυτούς που μέχρι χθες τους είχαν απέναντι, να κάνουμε στην άκρη και να μην γίνουμε ένα.

- Εμείς έχουμε φιλοσοφήσει κάπως αλλιώς τα πράγματα και επιλέξαμε τον δρόμο ο οποίος δεν θα φέρει ποτέ χρήματα στην τσέπη μας. Αυτό το κάναμε για να μπορούμε να γράφουμε ελεύθερα και μόνο αλήθειες.

- Υπάρχει και κάτι ακόμη. Το κάθε ΜΜΕ θα δείξει την δύναμή του την ώρα της κάλπης. Εμείς δεν ανήκουμε σε αυτούς που εκλέγουν δημάρχους ή βουλευτές. Δεν έχουμε τέτοια δύναμη. Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση όμως, βγαίνουμε μπροστά και στηρίζουμε πρόσωπα και παράταξη ή κόμμα. Ποιος άλλος το έκανε αυτό;

- Ας βγει η ΝΔ να πει πόσα λεφτά μας έδωσαν για να δώσουμε τις μάχες που δώσαμε.
Ας βγει ο κύριος Ζεμπίλης και ο κ. Κεδίκογλου να πούνε πόσα χρήματα μας έδωσαν και γράψαμε πως εμείς τον πρώτο σταυρό τον δίνουμε στον Ζεμπίλη και τον δεύτερο στον Κεδίκογλου, αφήνοντας στην άκρη τότε τον γιατρό γιατί είχε μπλέξει με αυτούς που ήθελαν να εκδικηθούν τον Κεδίκογλου.

- Ας βγει η δήμαρχος η κυρία Βάκα πόσα χρήματα μας έδωσε για να κάνουμε τον αγώνα που κάναμε, απέναντι σε Σπύρου και Παππά. Αλήθεια ποιο άλλο ΜΜΕ είχε τέτοια ξεκάθαρη θέση και ήταν επιθετικό εναντίον αντιπάλων;