Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024

η άποψή μας

 - Εμείς γράφουμε την άποψή μας για τα πολιτικά κόμματα, ακούμε και διαβάζουμε και τις απόψεις όλων και πιστεύουμε πως οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, έχουν επιλογές και μπορούν να μείνουν μακριά από δήθεν κόμματα, από τσαρλατάνους και λαϊκιστές.
Η Γάλλοι όταν είδανε τι μπορούσε να συμβεί, συσπειρώθηκαν, πήγαν μαζικά στην κάλπη και δεν... επέτρεψαν στους ακραίους και τους λαϊκιστές, να καταστρέψουν την χώρα.
Στην Ελλάδα, πρέπει να στείλουμε το μήνυμα από τώρα.
Ούτε μία ψήφο στους ακραίους (αριστερούς και δεξιούς), ούτε μία ψήφο στους μπαχαλάκηδες, ούτε μία ψήφο σε λαϊκιστές και σε αυτούς που βάζουν μπροστά την πίστη μας για να κλέψουν την ψήφο μας.
Να πιέσουμε την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, ώστε να διορθώσουν τα λάθη τους και να βάλουμε μπροστά το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, ώστε αυτό να πιέσει την κυβέρνηση.
Όλοι μας, εμείς οι Νεοδημοκράτες, έχουμε υποχρέωση να φροντίσουμε ώστε η κυβέρνηση και ο κάθε υπουργός χωριστά, να υπηρετούν τους πολίτες και την χώρα και φυσικά να εφαρμόσουν το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας.
Οι υπουργοί επιλέχθηκαν από τον πρωθυπουργό και τους σεβόμαστε.
Αν αυτοί δεν σέβονται το κόμμα και το πρόγραμμα που  ψήφισαν οι Έλληνες πολίτες, να πάνε στα σπίτια τους.
Ο λαός ψήφισε την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και όχι τους υπουργούς. Αυτοί είναι αναλώσιμοι και πολλοί από αυτούς δεν θα είναι στην μάχη των επόμενων εκλογών.
Το κόμμα θα βγει στους δρόμους και οφείλουν να το σεβαστούν.