Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ θα χάσει

 - Για να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα. τα όργανα ενός κόμματος σε μια πόλη ή έναν νομό, πάντα υπάρχουν και απλά είναι 'νεκρά ή ζωντανά".
Στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, πάμε μετά από ένα εκλογικό χαστούκι, όχι από αντιπάλους, αλλά από τους ίδιους τους Νεοδημοκράτες.
Όποιος δεν το έχει καταλάβει αυτό, μάλλον ζει σε έναν.... άλλον κόσμο και όχι στην πραγματικότητα.
Τα όργανα του κόμματος, όταν δεν έχουν δράση και απλά τρέχουν πίσω από υπουργούς και βουλευτές, δεν προσφέρουν καλές υπηρεσίες στο κόμμα και πρέπει να το καταλάβουν αυτό.
Οι εσωκομματικές εκλογές, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα στην ΔΕΕΠ ΕΥΒΟΙΑΣ, δεν θα είναι ήττα ή νίκη του κόμματος.
Αυτό θα ακολουθήσει στις Εθνικές Εκλογές. Αν στην ΔΕΕΠ εκλεγούν άνθρωποι οι οποίοι θα ξεκινήσουν την δράση και την επαφή με τους Νεοδημοκράτες στην Εύβοια και θα μπορούν να παρουσιάσουν τις θέσεις και την δραστηριότητα του κόμματος, τότε κάτι μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο.
Αν εκλεγούν πρόσωπα τα οποία σπρώχνουν διάφορα συμφέροντα, τότε τα χειρότερα θα έρθουν και να μην μας ενοχλήσει τίποτα απολύτως.
Οι Νεοδημοκράτες, πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να μην πεισθούν από αυτούς που θέλουν να βολευθούν και να βολέψουν δικά τους πρόσωπα.
Κόψτε τους τον βήχα.
Για να μην έχουμε παρεξηγήσεις, εμείς θα γράψουμε τα πάντα με το όνομά τους κι ας απειλούν όσο θέλουν.
Το κόμμα γνωρίζει πως εμείς δεν μασάμε τα λόγια μας και πως πάντα ενημερώνουμε αρμοδίως το κόμμα.
Αυτό δεν το κάνουμε όταν έχουμε πιεί τα κρασιά μας ή τα ουίσκι μας, αλλά νηφάλιοι και αναλαμβάνουμε και τις ευθύνες μας αν χρειασθεί.
Όταν λοιπόν προκηρυχθούν οι εσωκομματικές εκλογές και ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες, τότε θα μιλήσουμε.