Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

Καλή σας μέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας.
Εμείς δεν είμαστε καθόλου καλά με τα όσα συμβαίνουν, αφού ανακαλύψαμε, πως για όλα φταίμε εμείς. Έτσι λένε, οι κυρίες και οι κύριου τις πράξεις των οποίων σχολιάζουμε.
Καλά κάνουμε και φταίμε, αλλά να ξέρει ο κόσμος πως εσείς έχετε και μισθό για να ταλαιπωρείτε τους ..΄.ανθρώπους, ενώ εμείς ότι κάνουμε το κάνουμε, χωρίς να σας χρεώσουμε κάτι.
Δεχθήκαμε κάποια τηλεφωνήματα, μετά τα σχόλια που κάναμε για τον κύριο Χαρμαντά, αλλά όπως εξηγήσαμε, δεν τον γνωρίζουμε και δεν μας γνωρίζει και απορήσαμε όταν είδαμε την υπογραφή του, κάτω από έγγραφο που μας έλεγε ή ζητάτε συγνώμη και κατεβάζετε τα πάντα ή σε 10 μέρες προχωράμε σε μηνύσεις.
Το εξώδικο το υπέγραψαν στις 30 Ιουλίου και εμείς ενημερωθήκαμε γι΄ αυτό στις 2 Αυγούστου. Σήμερα δηλαδή πέρασαν ακριβώς 2 μήνες από τότε. 
Εμείς πάντως προχωρήσαμε διαδικασίες και και προχωράμε σε μηνύσεις, αφού πρώτα πάρουμε στα χέρια μας το οκ από τις διωκτικές αρχές οι οποίες ξεκίνησαν το ψάξιμο των όσων καταγγείλαμε.
Μας ρωτάνε φίλοι, γιατί δεν ζητήσαμε εξηγήσεις ή δεν πήγαμε να δώσουμε εξηγήσεις από αυτούς που έστειλαν το εξώδικο.
Απλά τα πράγματα. Δηλαδή να τους πούμε πως φοβηθήκαμε και άλλα τέτοια;
Όχι κύριοι. 
Ας λέει ο καθένας ότι θέλει, αλλά την αλήθεια δεν θα την αποφύγει.
Επίσημα θα καταθέσουν εκεί που θα τους καλέσουν και όχι για κουτσομπολιά και "κίτρινα" σχόλια ή συκοφαντίες, αλλά για αδικήματα που θα τους πονέσουν πολύ, πάρα πολύ.
Την Παρασκευή καταθέτουμε εγγράφως αυτά που έχουμε στα χέρια μας και για τα οποία φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.
Ήθελαν την φίμωσή μας και να κάνουμε συμβιβασμούς. Είπαμε και λέμε και θα λέμε ΟΧΙ.