Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024

φαπούλες

 - Να τελειώσουν οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ και στο ΠΑΣΟΚ, ώστε να βρούνε όλοι χρόνο να ασχοληθούν με τα προβλήματα των πολιτών, τα οποία είναι πολλά. Τι σημασία έχει το όποιο αποτέλεσμα σε αυτές τις εσωκομματικές εκλογές; Όποιος κι αν εκλεγεί, σίγουρα δεν θα μπορέσει να κρατήσει ενωμένο ...το κόμμα, αφού τα όσα έχει πει ο ένας στον άλλον, δεν θα μπορέσουν να τα ξεπεράσουν.

- Είναι όλοι τους προσεκτικοί και δεν θα πούνε τίποτα για την ανεξαρτητοποίηση του κυρίου Γαϊτανάρου, γιατί αν πούνε, τότε ο ίδιος θα αναγκασθεί να απαντήσει και αυτό δεν το θέλει η δήμαρχος κυρία Βάκα. Οι δημότες όμως θέλουν να ξέρουν τι ακριβώς έγινε και περιμένουν να μάθουν.

- Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κύριος Γιώργος Πάνος, δεν δείχνει να καταλαβαίνει πως στα θέματα καθαριότητας πιάσαμε πάτο. Δικαίωμά του να πιστεύει πως όλα πάνε καλά και την ευθύνη την έχουν αυτοί οι οποίοι έχουν υποχρέωση, να τον ελέγχουν και να τον αξιολογούν. Αν κι αυτοί τα βλέπουν όλα καλά, τότε εμείς δεν θα χρειαστούμε άλλον αντιδήμαρχο, αλλά ψυχίατρο.