Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024

η άποψή μας

 - Όταν δίνεις μια μάχη με στόχο να δικαιωθείς, σε θέματα που έχουν να κάνουν με την συμμετοχή σου στα κοινά και ιδιαίτερα όταν συμμετέχεις σε αυτά  σε επίπεδο διοίκησης και με την ψήφο συναδέλφων σου και όχι με ορισμό και την επιλογή κάποιων, τότε έχεις περισσότερες υποχρεώσεις και μέσα σε αυτές το να είσαι ενωτικός και.... όχι προσκυνημένος.
Αυτή είναι η δική μας άποψη και δεν οφείλει κανείς να την σεβαστεί.
Εμείς δεν πρόκειται να αλλάξουμε στάση για κανέναν απολύτως λόγο στο θέμα της διαιτησίας στην Εύβοια. Μπορεί να κάνουμε λάθη, μπορεί να βλέπουμε που πάει το πράγμα, μπορεί να βλέπουμε συνεχώς κωλοτούμπες, αλλά να ξέρουν όλοι πως αν θέλαμε να είμαστε με την μία ή την άλλη πλευρά, θα το είχαμε κάνει και θα είχαμε και οφέλη.
Εμείς όμως επιμένουμε.
Δεν συμφωνούμε σε καμία περίπτωση με αυτούς που προσκυνούν και εκτελούν εντολές, με αντάλλαγμα μια θέση για να μπορούμε να πάρουμε την εκδίκησή μας, όχι από κάποιους εχθρούς, αλλά από τους συναδέλφους.
Τίποτα προσωπικό δεν έχουμε με την σημερινή Επιτροπή Διαιτησίας, ούτε είχαμε με την πρώην. Μας ενοχλεί το ότι είναι ελεγχόμενη και δέχεται εντολές και μάλιστα εντολές που οδηγούν διαιτητές στο περιθώριο.
Τώρα η κατάσταση πάει προς το χειρότερο, αφού ο στόχος δεν είναι να βρεθεί φόρμουλα για λύση του προβλήματος, αλλά το ποιος θα μπει καπέλο στον άλλον.
Η Επιτροπή προφανώς και εκτελεί εντολές και μέλη της προφανώς λειτουργούν ως κατακτητές και σε βάρος συναδέλφων τους.
Κατά την δική μας άποψη και το γράφουμε δημόσια επειδή μας προκαλούν, δεν έχουν την έξωθεν καλή μαρτυρία, αφού όταν σφύριζαν δεν ήταν καλύτεροι από αυτούς που κρίνουν σήμερα.
Αγαπητοί κύριοι της Επιτροπής, εμείς δεν ξεχνάμε και δεν φοβόμαστε να γράψουμε πως πρέπει πρώτα να κάνετε την αυτοκριτική σας και μετά να μιλάτε για άλλους συναδέλφους σας.
Ξέρετε καλά πως αυτοί που σας όρισαν σας είχαν κρίνει ακατάλληλους και επικίνδυνους και από ανάγκη σας όρισαν ως επιτροπή. Ας μην μπούμε σε λεπτομέρειες για το θέμα αυτό.
Ξεκινήσατε ενάντια στον Σύνδεσμο, τον οποίο διοικήσατε κάποιοι για χρόνια και αποκλείσατε διαιτητές. Δεν λέτε ούτε καλημέρα με διαιτητές, γιατί έχετε προσωπικά ή γιατί αυτό σας ζήτησαν να κάνετε αυτοί που σας όρισαν.
Αυτή είναι η αλήθεια.
Ο Σύνδεσμος Διαιτητών δεν πρέπει να συρθεί και να προσκυνήσει κανέναν και για κανέναν λόγο, αν δεν μπούνε οι προϋποθέσεις.
Οι μεσολαβητές θα πρέπει να λύνουν προβλήματα και όχι να δημιουργούν.
Ο Σύνδεσμος αγκαλιάζει όλους τους διαιτητές και πριν από οποιαδήποτε συζήτηση θα έπρεπε τα μέλη της Επιτροπής να είναι εντάξει με τις υποχρεώσεις τους στον Σύνδεσμο και όχι να τον γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια.
Δεν μπορεί ως Επιτροπή να χρησιμοποιείς την αίθουσα του Συνδέσμου, αλλά να μην πληρώνουν τα μέλη της Επιτροπής ούτε τις συνδρομές τους για να καλυφτούν τα έξοδα συντήρησης της αίθουσας.
Ο πρόεδρος του Συνδέσμου κύριος Παπακυριάκος, θα πρέπει πριν από όποια κίνηση να βάλει κάποιους όρους.
- όλοι οι διαιτητές σφυρίζουν χωρίς αποκλεισμούς και άνιση μεταχείρηση.
- όλοι οι διαιτητές για να σφυρίζουν και να συμμετέχουν στα πάντα θα πρέπει να πληρώνουν την συνδρομή τους και αυτό θα πρέπει να το φροντίσει η Επιτροπή. Κανείς ορισμός αν δεν έχει πληρώσει την συνδρομή του στον Σύνδεσμο.
Κύριε πρόεδρε, αγαπητέ Σάκη καθαρές θέσεις και όχι κωλοτούμπες.
Κύριοι της επιτροπής, αποφασίστε τώρα. Θα είσθε με τους διαιτητές ή μεαυτούς που σας όρισαν και θέλουν τους διαιτητές χίλια κομμάτια;