Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας.
Μας είναι πανεύκολο να απαντήσουμε στα ερωτήματά σας για το αν η κυρία Κόντου θα ακολουθήσει τον δρόμο του κυρίου Γαϊτανάρου ή όχι.
Δεν πιστεύουμε πως η αντιδήμαρχος ΥΓΕΙΑΣ, ΑΜΕΑ και ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ κυρία Βασιλική Κοντου, έχει τις ίδιες ευαισθησίες με τον κύριο Γαϊτανάρο, γιατί αν.... τις είχε δεν θα συνέχιζε σε μια θέση από την οποία δεν μπόρεσε να προσφέρει τίποτα και αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά αυτοί που περίμεναν να κάνει κάτι για τα ΑΜΕΑ και τους έχοντες ανάγκη.
Η κυρία Κόντου δεν θα βρει την δύναμη να παραιτηθεί και να δηλώσει ανεξάρτητη, αφού έχει την στήριξη αυτών που με την υπογραφή της μοίραζε χρήματα.
Προσπαθεί να περάσει μια άλλη εικόνα προς τον κόσμο, αλλά η πραγματικότητα θα τσαλακώσει αυτή την εικόνα.
Οι αποκαλύψεις που θα έρθουν σύντομα για αυτά που έχει αναλάβει, θα την φέρουν σε πολύ δύσκολη θέση, αφού οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι, θα την εγκαταλείψουν.

- Είδαμε στον πίνακα ορισμού διαιτητών και το όνομα του προέδρου του Συνδέσμου Διαιτητών κυρίου Παπακυριάκου Αθανάσιου και μάλιστα θα σφυρίξει σε 3 αγώνες το Σαββατοκύριακο. Όλα δείχνουν πως οι σχέσεις του προέδρου με την Επιτροπή Διαιτησίας αποκαταστάθηκαν, αλλά θα πρέπει να επανέλθουν στους ορισμούς και διαιτητές οι οποίοι είναι στην μαύρη λίστα για διάφορους λόγους. Από Δευτέρα θα γράψουμε περισσότερα για το θέμα, αφού υπάρχει πολύ παρασκήνιο. Δεν θα γράψουμε κάτι σήμερα, για να μην επηρεάσουμε διαιτητές που θα βρεθούν στα γήπεδα το Σαββατοκύριακο.