Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

Ετοιμη η Εθνική Νέων
για την πρεμιέρα
Με αισιοδοξία αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Νέων την πρεμιέρα του 3ου ομίλου της ενδιάμεσης φάσης του EURO U-19, με αντίπαλο την Τουρκία.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο 23/5/2009 και ώρα 19:00 (Ελλάδος) στο Torres Novas της Πορτογαλίας, με διαιτητή τον Ιταλό Λούκα Μπάντι.
Δηλώσεις στο epo.gr έκαναν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Κυριάκος Παπαδόπουλος, Νίκος Καλτσάς.
Αναλυτικά:
Παπαδόπουλος: «Εχουμε μια δύσκολη αποστολή και καλούμαστε να ανταποκριθούμε με επιτυχία. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας στο πρώτο ματς με την Τουρκία, ώστε να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης. Βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και σε μεγάλο βαθμό ετοιμότητας. Είμαι αισιόδοξος ότι θα ξεδιπλώσουμε το ταλέντο μας στο γήπεδο και θα αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι των αντιπάλων μας».
Καλτσάς: «Ο αγώνας με την Τουρκία είναι σημαντικός για την πορεία μας στο τουρνουά και πιστεύω ότι έχουμε τις δυνατότητες να μπούμε με το δεξί στη διοργάνωση. Ενα νικηφόρο αποτέλεσμα θα διώξει το άγχος που φυσιολογικά υπάρχει και θα ανεβάσει τη ψυχολογία της ομάδας. Είμαι χαρούμενος που συμμετέχω για πρώτη φορά σε μια μεγάλη διοργάνωση και που μου δίνεται η ευκαιρία να προσφέρω στην εθνική».