Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κόντρα στην Σταντάρ
Ευκαιρία του Ολυμπιακού για το μαγικό 16...

Την ευκαιρία να βάλει γερές βάσεις πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League θέλει να βάλει ο Ολυμπιακός στις 21:45 στο Καραϊσκάκη. Κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης αναζητά μόνο τη νίκη, αποτέλεσμα που θα του χαρίσει τον τίτλο του φαβορί για την 2η προνομιούχα θέση.
Όσον αφορά τις επιλογές του Ζίκο για το αρχικό σχήμα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Νικοπολίδης και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, θα βρίσκονται οι Τοροσίδης (ή Ζεβλάκοφ), Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ και Μπράβο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Ντουντού με τον Μαρέσκα, έχοντας στα πλάγια τον Γκαλέτι (δεξιά) και τον Ζαϊρί (αριστερά). Πίσω από τον φουνταριστό Μήτρογλου θα είναι ο Όσκαρ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πάρντο, Πάντος, Ντομί, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Λεντέσμα και Στολτίδης.
Από την άλλη πλευρά ο προπονητής της Σταντάρ, Λάζλο Μπολόνι περιμένει πολλά από την επιθετική του τριάδα την οποία συνθέτουν οι Γιοβάνοβιτς, Ντε Καμάργκο και Μποκανί αλλά οι πρωταθλητές Βελγίου δεν έχουν την ανάλογη ποιότητα και εμπειρία στα μετόπισθεν γεγονός που πρέπει να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός.
Η πιθανή ενδεκάδα της Σταντάρ Λιέγης: Μπολάτ, Καμοσάτο, Μουλέμο, Σαρ, Ρότσα, Νικέζ, Καρσέλα, Βίτσελ, Ντε Καμάργκο, Γιοβάνοβιτς, Μποκανί.
Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Πορτογάλος, Πέδρο Προέντσα.
Στου Ρέντη ο Κόκκαλης
Από τις εγκαταστάσεις του Ρέντη πέρασε το πρωί της Τρίτης
ο Σωκράτης Κόκκαλης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ παρακολούθησε ένα μέρος του πρωινού χαλαρώματος που έκαναν οι παίκτες της ομάδας εν όψει της αποψινής αναμέτρησης με τη Σταντάρ Λιέγης (21:45) και είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον προπονητή του Ολυμπιακού, Ζίκο. Ο Βασίλης Τοροσίδης από το βράδυ της Δευτέρας δεν έχει πυρετό, αισθάνεται καλύτερα και θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή αν θα χρησιμοποιηθεί, με τις πιθανότητες να χρησιμοποιηθεί να είναι αυξημένες.