Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

ΠΑΟ

Η αποστολή και το πρόγραμμα
Χωρίς Γιούρκα και Μαρίνο απέναντι στη Στουρμ Γκρατς

Την αποστολή για τον αγώνα της Πέμπτης με τη Στουρμ Γκρατς, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, ανακοίνωσε ο Χενκ Τεν Κάτε μετά το πέρας της προπόνησης του Παναθηναϊκού την Τρίτη. Εκτός έμειναν οι Σειταρίδης, Μαρίνος, Τζιόλης, Μαχλελής (οι οποίοι ακολούθησαν σήμερα ατομικό πρόγραμμα), Κλέιτον, Μάντζιος και Πετρόπουλος.
Ετσι, στη διάθεση του Ολλανδού τεχνικού για το ματς με τους Αυστριακούς θα βρίσκονται οι Γκαλίνοβιτς, Τζόρβας, Σαριέγκι, Καντέ, Μπιέρσμιρ, Δάρλας, Γκάμπριελ, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Νίνης, Λέτο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Χριστοδουλόπουλος, Ρουκάβινα, Σισέ και Σαλπιγγίδης.
Η «πράσινη» ΠΑΕ ανακοίνωσε το πρόγραμμα των συνεντεύξεων και προπονήσεων του Παναθηναϊκού και της Στουρμ Γκρατς ενόψει της αναμέτρησης την προσεχή Πέμπτη. Αναλυτικά:
«Η αποστολή της Sturm Graz θα φτάσει στην Αθήνα με πτήση τσάρτερ την Τετάρτη 21/10 στις 11:50. Η συνέντευξη Τύπου του προπονητή των φιλοξενούμενων Φράνκο Φόντα θα γίνει στην αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ στις 18:15 ενώ στις 19:00 θα ξεκινήσει η προπόνηση της αυστριακής ομάδας.
Η συνέντευξη Τύπου του προπονητή του 'τριφυλλιού' Χενκ Τεν Κάτε θα γίνει στο ίδιο μέρος στις 17:30 και η προπόνηση των «πρασίνων» θα ξεκινήσει στις 18:00. Τα πρώτα 15 λεπτά των προπονήσεων των δύο ομάδων θα είναι ανοικτά για τους εκπροσώπους του Τύπου».