Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

ΔΗΜΟΣ ΣΤΥΡΕΩΝ

Τι γίνεται με τον οδικό άξονα Πολυπόταμος - Πόρτο Λάφια;


Μετά την έντονη φημολογία περί διακοπής των εργασιών οδοποιϊας στον οδικό άξονα Πολυπόταμος - Πόρτο Λάφια η Δήμαρχος Στυρέων κ. Σοφία Μούτσου απέστειλε στις 19/11/09 στον Νομάρχη Εύβοιας κ. Μπουραντά την ακόλουθη επιστολή :

"Κύριε Νομάρχη,

Τις τελευταίες ημέρες πληροφορηθήκαμε την πιθανή διακοπή των εργασιών οδοποιϊας του οδικού άξονα "Πολυπόταμος - Πόρτο Λάφια".
Εσείς προσωπικά έχετε δώσει μεγάλους αγώνες για την υλοποίηση αυτού του μεγάλου έργου και γνωρίζετε ότι ως Δήμος Στυρέων σταθήκαμε πάντοτε στο πλευρό σας δυναμικά ακόμα και κατά την δικαστική προσφυγή οικιστών των Καγκαδαίων στον Αρειο Πάγο, όπου με δική μας νομική εκπροσώπηση στηρίξαμε ουσιαστικά την αναγκαιότητα του έργου και δικαιωθήκαμε από κοινού με την Νομαρχία Εύβοιας.
Σήμερα, εκφράζοντας την ανησυχία όλων των κατοίκων της περιοχής μας σας ζητάμε να μας ενημερώσετε τι έχει προκύψει πάλι με το πολύπαθο αυτό έργο και τι πρέπει να περιμένουμε από δω και πέρα;
Εχει κατατεθεί από την ανάδοχο εταιρεία διακοπή εργασιών του έργου, όπως συζητείται, και εάν ναι τι προβλέπεται να γίνει προκειμένου να συνεχιστούν οι διακοπείσες εργασίες;
Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω συνεργασία στις απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να μην υπάρξουν άλλες καθυστερήσεις στο σημαντικό αυτό για την περιοχή μας έργο".

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Η Δήμαρχος Στυρέων
Σοφία Μούτσου