Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ

Ελλάδα-Βουλγαρία 0-0  
Ισόπαλη χωρίς τέρματα αναδείχθηκε η Εθνική Παίδων με την αντίστοιχη ομάδα της Βουλγαρίας, σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο Δημ. Στ.  Κομοτηνής. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και είχε τις ευκαιρίες να πάρει τη νίκη, όμως οι νεαροί διεθνείς δεν ήταν εύστοχοι στην τελική προσπάθεια.
Εθνική Παίδων: Αδαμίδης, Καραγκούνης (41΄ Κωνσταντινίδης), Δημακάκος, Καντούτσης, Σιμιχανίδης (55΄ Μπαντούνας), Σιώπης (41΄ Τσιμίκας), Μαυριάς (41΄ Μουζακίτης), Διβανές (51΄ Κρητικός), Βαλκάνος, Γιαννόπουλος (51΄ Βιόπουλος), Παιδάκης (41΄ Μπότης)
Μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης, ο ομοσπονδιακός προπονητής, Λεωνίδας Βόκολος, δήλωσε: «Ο σημερινός αγώνας ήταν ο δεύτερος συνεχόμενος φιλικός και γι΄ αυτό τα παιδιά ήταν λίγο κουρασμένα. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή τους και πιστεύω ότι είχαμε τις ευκαιρίες για να νικήσουμε. Κάναμε πολλές αλλαγές για να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε πολλά παιδιά και να αποκτήσουμε μία όσο το δυνατόν πληρέστερη εικόνα. Αυτός είναι, άλλωστε, ο λόγος για τον οποίο γίνονται αυτά τα φιλικά. Ενα από τα προβλήματά μας είναι η ομοιογένεια, κάτι όμως που είναι φυσικό, καθώς αυτοί είναι οι πρώτοι αγώνες στους οποίος οι παίκτες αγωνίζονται μαζί. Θεωρώ ότι υπάρχει ταλέντο, υπάρχει το υλικό και αυτό που μένει είναι να δουλέψουμε σκληρά και να φτάσουμε στο επίπεδο που όλοι επιθυμούμε».