Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ

Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ
      Σεβόμενοι το παρελθόν …..
                        .… χτίζουμε  το μέλλον
Διεύθυνση.: Ερμού 1 - 34100 Χαλκίδα – Τηλ/Fax.: 22210-88460 - e-mail.: info@aoxalkisfc.gr
Χαλκίδα     20 - 11 - 2009

Προς
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟΨΗ  ΓΝΩΜΗ 
Εφημερίδα στο Διαδίκτυο 
                                       
Θέμα.:  Απάντηση σε απόψεις-αναρτήσεις της Πέμπτης 19 Νοεμβρίου 2009

Σχετικά με τις απόψεις σας που εκφράσατε σε τρεις αναρτήσεις στο διαδίκτυο την Πέμπτη 19/11/2009  και ώρα 11:45 πμ , 12:01 μμ και 2:30 μμ σας γνωρίζω τα εξής :

1.      Οι ανακοινώσεις που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του  Α.Ο.Χ. απηχούν τις επίσημες θέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου. Η  συγκεκριμένη ανακοίνωση συντάχθηκε παρουσία όλων των μελών του Δ.Σ. πλην ενός, του κ. Κ. Λύκου, ο οποίος απουσίαζε και η ανάρτησή της αποφασίστηκε ομόφωνα.
2.      Όλα όσα εκφράσατε στι τρείς αναρτήσεις σας τα διαψεύδουμε κατηγορηματικά διότι αποτελούν απροκάλυπτα ψεύδη.
3.      Απορούμε μάλιστα για το ποια είναι τα κίνητρά σας και κατηγορείτε απροκάλυπτα μέλος του Δ.Σ. εκφράζοντας μάλιστα απόψεις που δεν έχουν καμία σχέση με τα πραγματικά γεγονότα.
4.      Η απορία μας θα λυθεί βεβαίως εάν μας γνωρίσετε και επίσημα ότι έχετε αναλάβει υπεργολαβικά την στήριξη σωματείων, παραγόντων κλπ.
5.      Το Δ.Σ. του Α.Ο.Χ. διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με το Δ.Σ. όλων των σωματείων και προφανώς με τον Λήλα.
6.      Σας προτείνουμε να κάνετε μαθήματα καλής συμπεριφοράς και δημοσιογραφικής δεοντολογίας πρώτα στον ευατό σας και μετά να δημοσιεύτε τις δήθεν απόψεις-γνώμες σας.

Κατά τα λοιπά σας γνωρίζουμε ότι το Δ.Σ. του Α.Ο.Χ. είναι μια ενωμένη ομάδα, κάθε δε μέλος του χαίρει εκτιμήσεως από τους υπόλοιπους και προχωρούμε όλοι μαζί για την επίτευξη των στόχων που από την αρχή έχουμε θέσει.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Βασίλειος Ταρνανάς