Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

Άποψή μας

«Η Μάχη» των Φύλλων


Μπορεί χθες να είχαμε την ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ για τη μάχη της Αράχωβας αλλά τελικά εγώ διαπίστωσα πως είχαμε και τη ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΦΥΛΛΩΝ!!
Άποψή μας είναι και τη γράφουμε.
Από τη δεξίωση, που δόθηκε, απουσίαζαν «άπαντες». Μόνο οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Αναστασίου, Σκλαβούνος και Σέρρας ήταν εκεί.
Λεπτομέρειες για το γιατί δεν γνωρίζουμε και ούτε μας ενδιαφέρει. Άποψή μας είναι πως αυτές οι εκδηλώσεις δεν τιμούν μόνο αυτούς που θυσιάστηκαν για τη πατρίδα, ούτε μόνο αυτούς που είχαν την ιδέα της εκδήλωσης, αλλά και τον τόπο μας.
Κυρίες και κύριοι, με την απουσία σας, δεν απαξιώσατε την πρωτοβουλία του κ. Γιώργου Καλαβρή αλλά δείξατε πως.....
η πολιτική σας έχει παρωπίδες και ισοπεδώνει τα πάντα.
Τα προσωπικά και τα κομματικά ή παραταξιακά δεν σας αφήνουν να δείτε καθαρά.
Δημοτικοί άρχοντες αλλά και γενικώς οι αρχές του τόπου απουσίαζαν από τη δεξίωση. Δεν ήταν εκεί για να χειροκροτήσουν τα χορευτικά συγκροτήματα. Κι όμως, αν αυτή η εκδήλωση γινόταν την προεκλογική περίοδο, θα ήταν όλοι εκεί.
Δεν συμφωνούμε σε πολλά με τον κ. Καλαβρή αλλά αυτό δεν μας επιτρέπει να σνομπάρουμε την όποια εκδήλωση.
Εμείς πήραμε μια πρόσκληση και πήγαμε να καλύψουμε το θέμα. Πιστέψτε μας, αισθανθήκαμε άσχημα όταν είδαμε πως απουσίαζαν ακόμη και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι των Φύλλων!!
Απουσίαζαν ακόμη και οι μέχρι χθες φίλοι και συνεργάτες του κ. Καλαβρή. Αυτοί που έδιναν «μάχη» μαζί του για θέματα των Φύλλων και όχι μόνο.
Κύριοι, η «ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΦΥΛΛΩΝ» δεν τιμά τους κατοίκους του χωριού.
Αυτοί θα τιμωρήσουν αυτούς που χωρίζουν το χωριό σε πολλά κομμάτια.
Ο κ. Καλαβρής δεν έχασε. Ήθελε να κάνει κάτι και το έκανε.
Τα Φύλλα όμως έχασαν την ευκαιρία να δείξουν πως η ιστορία ενώνει.
Αυτοί που θέλουν να λένε πως είναι δημοκρατικοί πολίτες και πολιτικοί, θα πρέπει να μάθουν πως στην Δημοκρατία χωράνε όλοι.