Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

Ελαμψε ο Αστέρας!
   Σε... εφιάλτη μετέτρεψε ο ΠΑΟΚ το ντεμπούτο του Εκτορ Ραούλ Κούπερ στον πάγκο του Αρη. Ο "Δικέφαλος" του Βορρά συνέτριψε τους "κίτρινους" με 4-1 στην Τούμπα, στον αγώνα με τον οποίο έπεσε η "αυλαία" της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Ο Μουσλίμοβιτς πέτυχε δύο γκολ (45΄+1 και 60΄), ενώ τα άλλα δύο σημείωσαν, με ισάριθμα πέναλτι, ο Ιβιτς στο 20΄ και ο Βιτόλο στο 48΄. Ο Αρης μείωσε στο 84΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νέτο, ενώ είχε και δύο δοκάρια με τον Σέρχιο Κόκε (14΄, 57΄).

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: 1-1

    Ο Παναθηναϊκός δεν κατόρθωσε να εκμεταλλευτεί το χθεσινό "στραβοπάτημα" του Ολυμπιακού στα Γιάννενα, καθώς ο Αστέρας Τρίπολης υποχρέωσε τους "πράσινους" σε.....

ισοπαλία στο ΟΑΚΑ με 1-1, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μάλιστα στο σκορ με γκολ του Ουντότζι στο 61΄, για να ισοφαρίσει ο Σισέ με το όγδοο φετινό τέρμα του, στο 74΄.

    ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: 3-1

    Ο Πανιώνιος πιστοποίησε για ακόμη μία εβδομάδα την αγωνιστική άνοδό του, καθώς στην αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης, που διεξήχθη στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας, νίκησε τον Πανθρακικό με 3-1 (2΄ πέναλτι Εστογιανόφ, 84΄ Όμο, 90΄+ Ριέρα - 60΄ Ρομπέρ). Το τρίποντο έφερε τους "κυανέρυθρους" στην 5η θέση της κατάταξης, ενώ αντίθετα το ακριτικό συγκρότημα παραμένει ουραγός με "συγκομιδή" μόλις ενός βαθμού σε 11 αγώνες.

    ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: 2-2

    Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Ηρακλή στο «Καυτανζόγλειο», καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2. Τα τέρματα της ομάδας του Γιώργου Δώνη, που προηγήθηκε με 2-0, σημείωσαν οι Μπρίτο (18΄) και Περόνε (22΄), ωστόσο ο «Γηραιός» πήρε το βαθμό με τους Ιάκομπ (55΄) και Βέλλιο (90+1΄).

    ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

   
στην αυλαία της αγωνιστικής η Καβάλα συνέχισε με νίκη τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, καθώς κατέβαλε την αντίσταση της ΑΕΚ στη μακεδονική πόλη με 2-1. Οι «αργοναύτες» προηγήθηκαν στο 55΄ με το πέναλτι του Ντομπρασίνοβιτς, ο «Δικέφαλος» ισοφάρισε προσωρινά με τον Γκέντσογλου στο 68΄, ενώ ο Γιάννου χάρισε τους τρεις βαθμούς στους γηπεδούχους στο 85΄.

    Η έκπληξη έγινε στα Γιάννενα όπου ο Ολυμπιακός υποχρεώθηκε σε δεύτερη συνεχή ισοπαλία, που μεταφράζεται σε συνολική απώλεια τεσσάρων βαθμών, καθώς στην αναμέτρηση με τον γηπεδούχο ΠΑΣ, οι "ερυθρόλευκοι" αν και προηγήθηκαν με 2-0 (23΄ Ζεβλάκοφ, 80΄ Μήτρογλου) ισοφαρίστηκαν στο 90΄ από τον Μπακαγιόκο, κι ενώ προηγουμένως είχε μειώσει στο 83΄ ο Τζάνης. Να σημειωθεί ότι ήταν η πρώτη βαθμολογική απώλεια του Ολυμπιακού εκτός έδρας στο εφετινό πρωτάθλημα.

   
Τέλος στη Λειβαδιά, η Ξάνθη -παρά το αριθμητικό μειονέκτημά της έναντι του Λεβαδειακού για περίπου μία ώρα, λόγω της αποβολής του Παπαδημητρίου στο 34΄- νίκησε την ομάδα της Βοιωτίας με 1-0 (6΄ Πόι). Με το τρίποντο το ακριτικό συγκρότημα βελτίωσε σημαντικά τη βαθμολογική θέση του, αφήνοντας ταυτόχρονα τον αντίπαλό της στην προτελευταία θέση της κατάταξης.

    Ο αγώνας ανάμεσα στον Εργοτέλη και τη Λάρισα, αναβλήθηκε λόγω πένθους της θεσσαλικής ομάδας για την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου (Ηράκλειο, 16:45)