Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

ΕΠΣΕ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ 16-12-09
• Στα σωματεία: ΑΟ Ατταλης,ΑΟ Μαρμαρίου, Σκεπαστή επιβάλλεται ποινή χρηματικού προστίμου 50.00 ευρώ λόγω μη παρουσίας γιατρού στους αγώνες 12-13/12/09 που ήταν γηπεδούχα.
• Στον εκπρόσωπο της ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΡΦ. κ. ΚΑΜΑΡΙΩΤΗ ΔΗΜ. επιβάλλεται ποινή αποκλεισμού 2 μηνών από τους αγωνιστικούς χώρους για τον αγώνα ΕΝΩΣΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
• Στον εκπρόσωπο του Αρη Αγ. Ιωάννη κ. ΚΑΛΚΟΥΝΗ Κ. επιβάλλεται ποινή αποκλεισμού 15 ημερών από τους αγωνιστικούς χώρους για τον αγώνα ΕΡΑΠΟΣ-Αγ. ΙΩΑΝΝΗΣ.
• Στον εκπρόσωπο: Ευ. ΚΙΚΙΔΗ (Λήλας Μίστρου) επιβάλλεται ποινή αυστηράς εγγράφου επιπλήξεως
.
Στα σωματεία: ΑΟ ΑΛΑΤΣΑΤΩΝ, ΑΣ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ, ΑΟ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ/ΠΑΝΤΕΙΧΙΟΥ επιβάλλεται ποινή εγγράφου επιπλήξεως.
.
Στο σωματείο ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ επιβάλλεται χρηματική ποινή 50 ευρώ για ρίψη φιάλης νερού στον αγωνιστικό χώρο στον αγώνα με τη Σκύρο.
• Σε έγγραφη απολογία καλούνται, το σωματείο: Ελλήσποντος, και οι παράγοντες/προπονητές: Παπαθεοδώρου (ΑΟΝΑ), Τσοκάνης (Κάνηθος), Γ. Ζαούρης (Σταυρός).

Ακόμη αποφασίστηκαν τα εξής:
- Εως ότου επανεξεταστεί
η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, που απέριψε την απόφαση της ΕΠΣΕ να αποβάλει το σωματείο από το πρωτάθλημα, δεν θα οριστούν εκ νέου οι αγώνες του Βυζαντίου στο πρωτάθλημα.
- Γίνεται δεκτό το αίτημα του κ. Γ. ΜΑΛΛΙΑΡΗ για μείωση της ποινής του και αποφασίζεται να λήξει (η ποινή του) στις 2-1-2010 αντί για τις 21-1-2010.