Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

ΕΠΣΕ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ 20-1-2010

Το Δ.Σ. της Ενωσής μας με την υπ' αριθμ. 43/20-1-10 απόφαση, αφού έλαβε υπόψη του τα άρθρα 5,9,11,15 και 29 του ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ, επέβαλε τις παρακάτω ποινές
• Στο σωματείο: Ενωση Διρφύων επιβάλλεται ποινή χρηματικού προστίμου 50.00 ευρώ λόγω μη παρουσίας γιατρού στον αγώνα 2-16/1/10 που ήταν γηπεδούχο.
• Στο σωματείο Καλοχώρι/Παντείχι επιβάλλεται χρηματική ποινή 100 ευρώ για απρεπή συμπεριφορά φιλάθλου του στον αγώνα με την Αγ. Ελεούσα.
• Στο σωματείο Α0 Πισσώνα επιβάλλεται χρηματική ποινή 100 ευρώ για εξύβριση του.........

διαιτητή του αγώνα με την Καστέλλα (9-1-2010)
• Στο παράγοντα της Ιστιαίας κ. ΖΑΛΑΒΡΑ επιβάλλεται χρηματική ποινή 100 ευρώ για τον αγώνα με την Σκεπαστή
• Στον προπονητή της Καρύστου επιβάλλεται χρηματική ποινή 50 ευρώ για τον αγώνα με τη Νεάπολη
• Στον εκπρόσωπο του Μετοχίου Δ. κ. ΣΥΚΟΒΑΡΗ επιβάλλεται χρηματική ποινή 150 ευρώ για τον αγώνα με τον Εφηβο.
• Στο σωματείο ΑΡΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ επιβάλλεται χρηματική ποινή 50 ευρώ για ρίψη πέτρας στον αγωνιστικό χώρο στον αγώνα με τον Ατρόμητο
• Στο σωματείο ΜΑΡΜΑΡΙ επιβάλλεται χρηματική ποινή 50 ευρώ για ρίψη φιάλης νερού στον αγωνιστικό χώρο στον αγώνα με τον με τα Κόσκινα .
• Σε έγγραφη απολογία καλείται ο εκπρόσωπος της ΦΕΑ κ. Φεργαδιώτης.
- Ο αγώνας ΕΥΒΟΪΚΟΣ-ΜΑΝΤΟΥΔΙ κατακυρώνεται με 3-0 υπερ των γηπεδούχων, αφαιρούνται 3 βαθμοί για το τρέχον πρωτάθλημα από το υπαίτιο (της διακοπής του αγώνα) σωματείο και επίσης αφαιρούνται 2 βαθμοί από την επόμενη περίοδο. Επίσης θα ζητηθεί από την ΕΠΟ η ανάκληση του δελτίου του ποδοσφαιριστή που πρωτοστάτησε στο επεισόδιο σε βάρος του διαιτητή και είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή του αγώνα.
- Γίνεται δεκτή η ένσταση του ΜΕΤΟΧΙΟΥ Δ. κατά του ΑΙΟΛΟΥ και ο αγώνας κατακυρώνεται με 3-0 υπέρ του Μετοχίου ενώ αφαιρούνται και 5 βαθμοί από τον Αίολο.
-Τέλος μετά την ακροαματική διαδικασία εκπροσώπων των σωματείων και διαιτητών του αγώνα ΛΗΛΑΣ - ΚΥΜΗ, ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ η ένσταση της Κύμης κατά του Λήλα και το αποτέλεσμά του αγώνα παραμένει ως έχει. Στην πειθαρχική της ΕΔ/ΕΠΣΕ παραπέμπονται ο διαιτητής κ. Ψυχούλας και ο βοηθός κ. Παπαποστόλου.
- Ο αγώνας ΑΦΡΑΤΙ-ΑΙΟΛΟΣ (ΠΑΊΔΩΝ) κατακυρώνεται με 3-0 υπερ των φιλοξενουμένων και επιβάλλεται πρόστιμο 100 ευρώ στο ΑΦΡΑΤΙ, το οποίο ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΙ από τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
- Ακόμη αποφασίστηκε όπως αναιρεθεί η χρηματική ποινή των 50 ευρώ που είχε επιβληθεί στην Ενωση Διρφύων, διότι υπήρχε γιατρός στο γήπεδο, στον αγώνα του με το Λήλα.