Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

ΕΠΟ

Ελληνες διαιτητές
σε διεθνείς αγώνες



Η UEFA ενημέρωσε την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για τους ορισμούς Ελλήνων διεθνών διαιτητών σε αγώνες για τους προκριματικούς γύρους του Champions League και του Europa League, καθώς επίσης των Γυναικείων πρωταθλημάτων. Αναλυτικά:
-Ο Τάσος Κάκος ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα Σέριφ (Μολδαβία)-Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία) για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League (27/7). Βοηθοί του θα .....
είναι οι Χρήστος Μπαλτάς-Δημήτρης Γκάγκας και 4ος διαιτητής ο Ηλίας Σπάθας.
-Ο Μιχάλης Κουκουλάκης θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης Ρουχ Χορζόφ (Πολωνία)-Αούστρια Βιέννης (Αυστρία) για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League (29/7). Βοηθοί του θα είναι οι Σπυρίδων Τρύφωνας-Δαμιανός Ευθυμιάδης και 4ος διαιτητής ο Σταύρος Τριτσώνης.
-Ο Γιώργος Δαλούκας θα διευθύνει τον αγώνα ανάμεσα στην Γιουβέντους (Ιταλία) και την Σάμροκ (Ιρλανδία) στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League (5/8), με βοηθούς τους Δημήτρη Σαραϊδάρη-Λεωνίδα Βασιλειάδη. Χρέη 4ου διαιτητή θα εκτελέσει ο Δημήτρης Καλόπουλος.
-Η Θάλεια Μήτση ορίστηκε διαιτητής στον αγώνα Λευκορωσία-Ολλανδία για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών 2011 (21/8). Βοηθοί της θα είναι οι Ουρανία Φώσκολου-Στυλιανή Γκόγκου.
-Η Ελένη Λαμπαδαρίου θα διευθύνει αγώνες για τον 4ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κορασίδων 2011 (2-9/10 στην Ολλανδία, με τη συμμετοχή της διοργανώτριας χώρας, της Ισπανίας, της Γεωργίας και της Λευκορωσίας), με βοηθό την Στυλιανή Γκόγκου.
-Η Ευγενία Κασκαντήρη θα διευθύνει αγώνες για τον 2ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κορασίδων 2011 (15-22/10 στη Β. Ιρλανδία, με τη συμμετοχή της διοργανώτριας χώρας, της Τσεχίας, του ΕΙΡΕ και της ΠΓΔΜ), με βοηθό την Χρυσούλα Κουρομπίλια.