Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ


Δ Ε Λ Τ Ι Ο Ν    Τ Υ Π Ο Υ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ
ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ
ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ

Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010 το πρωί, στη Θεία Λειτουργία του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Κανήθου Χαλκίδος, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου, θα εκκλησιασθούν και τα μέλη του Συλλόγου Νεφροπαθών Ν. Ευβοίας.
Αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία και ώρα 11.00 π.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού, η Ιερά Μητρόπολις Χαλκίδος και ο.......
Σύλλογος Νεφροπαθών Ν. Ευβοίας συνδιοργανώνουν Επιστημονική Ημερίδα με ομιλητές:
1. Τον δρ. Θεοφάνη Αποστόλου – Διευθυντή της Νεφρολογικής Κλινικής και Μονάδος Μεταμοσχεύσεων Οργάνων Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Ευαγγελισμός», με θέμα: «Χρόνια νεφρική νόσος – Το πρόβλημα σήμερα».
2. Τον δρ. Ιωάννη Μαντά, Καρδιολόγο – Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδος, με θέμα: «Ο ρόλος του καρδιολόγου στη αντιμετώπιση των προβλημάτων των χρονίως αιμοκαθαρομένων ασθενών» και
3. Τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Νικόδημο Ευσταθίου – Πρωτοσύγκελλο της Ιερας μας Μητροπόλεως, με θέμα «Η ηθική των μεταμοσχεύσεων».
Η Ημερίδα είναι ανοικτή για το κοινό, του οποίου η παρουσία θα ενθαρρύνει την με αίσθημα σοβαρότητος ποιμαντική προσπάθεια της Τοπικής μας Εκκλησίας για το χρέος απέναντι στην κοινωνία, με την προβολή των αρχών και αξιών της Εκκλησίας μας.
ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ