Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΝΟΜΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ


Ο συνδυασμός μας, στις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές, έδωσε έναν έντιμο και σκληρό αγώνα με σύμμαχο τους πολίτες, ενάντια σε κατεστημένους μηχανισμούς, υποβοηθούμενους από πολιτικά δεκανίκια και εξαπτέρυγα, που στόχο είχαν την απαξίωση μιας καινούργιας και δημιουργικής προσπάθειας στον Νομό. Τα αποτελέσματα ήταν.....
 αντίθετα προς τις επιδιώξεις τους.
Οι ευβοιώτισσες και οι ευβοιώτες έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα ότι αναζητούν πρόσωπα καθαρά, αξιόπιστα, με συμμετοχή στα κοινωνικά δρώμενα, ικανά να διαχειριστούν τα μεγάλα θέματα της περιφερειακής αυτοδιοίκησης, προτείνοντας λύσεις για τα προβλήματα του Τόπου μας.
Ευχαριστούμε από την καρδιά μας όλους τους πολίτες που μας περιέβαλλαν με την αποδοχή και την εμπιστοσύνη τους. Δεσμευόμαστε απέναντι τους, ότι εργαζόμενοι σκληρά, θα τιμήσουμε την εντολή τους σε όλη την διάρκεια της θητείας μας.
Προσπαθούμε, δίνοντας ελπίδα σε δύσκολους καιρούς, να παλέψουμε για μια καλύτερη Εύβοια, με κύριο στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής όλων μας.
Τέλος, ευχόμαστε στον Κλέαρχο Περγαντά και στον συνδυασμό του, τα επόμενα τρεισήμισι χρόνια να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, σεβόμενοι την λαϊκή εντολή που έλαβαν από τους Στερεοελλαδίτες.


 Εκ μέρους του συνδυασμού
Σταμάτης Γκάβαλης