Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

Σε καμία περίπτωση δεν είμαι και δεν θα μπορούσα να είμαι ενάντια στην ομάδα του ΛΗΛΑ, αφού σχεδόν καθημερινά συναντιόμαστε στο δρόμο με παράγοντες και ποδοσφαιριστές της ομάδας και φυσικά εδώ και κάποια χρόνια ζω στο Βασιλικό και εδώ γεννήθηκαν οι δύο μικρότερες κόρες μου.
Ας πάψουν λοιπόν ν΄ ανησυχούν. Στο κάτω κάτω ξέρουν καλά πως κανείς δεν μπορεί να μου υποδείξει ή να με καθοδηγήσει στο τι θα γράψω και πως θα το γράψω.
Δεν είμαι ούτε με τον κ. Παπαθανασίου,ούτε με τον κ. Κικίδη, ούτε...
με τον κ. Αγραφιώτη, ούτε με τον κ. Αρτσίτα, ούτε με άλλο μέλος της διοίκησης. Είμαι με τον ΛΗΛΑ και ήμουν με την απόφαση να προχωρήσει η ομάδα με παιδιά από την περιοχή.
Έγιναν λάθη, ¨δημιουργήθηκαν παρέες¨ και χάλασε αυτό που είχε δημιουργηθεί.
Αυτό έγινε και δεν αλλάζει τώρα.
Τώρα πρέπει όλοι μα όλοι, να κάνουν μια νέα αρχή.
Ας τ΄ αφήσουν όλα στην άκρη κι ας δώσουν τα χέρια μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα.
Η ομάδα πρέπει και μπορεί να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία, νωρίτερα και όχι να περιμένουν την τελευταία αγωνιστική.
Θέλω έτσι δημόσια να παρακαλέσω τα μέλη της διοίκησης σήμερα κιόλας να πάρουν τις αποφάσεις τους, ώστε να πετύχει η ομάδα τον στόχο.
Τις όποιες διαφορές και τις όποιες θέσεις και απόψεις έχει ο καθένας για την ομάδα του ΛΗΛΑ, ας τις αφήσουν για την Γενική Συνέλευση και τις εκλογές.