Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας σε συνεργασία με τους Εμπορικούς Συλλόγους Β. Εύβοιας πραγματοποίησε ενημερωτικές ημερίδες στις 2 & 3 Ιουνίου 2013.
Το Σάββατο στην Αιδηψό και Ιστιαία και την Κυριακή στη Λίμνη, με ομιλητές από την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) τον κο Μουζάκη Αντώνη Φοροτεχνικό και με τον κο Τερζάκη Νικόλαο οικονομολόγο  όπου ενημέρωσαν για θέματα οικονομικά, φοροτεχνικά και  επιδοτούμενα προγράμματα.
Παράλληλα το Σάββατο πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην....

Αιδηψό με τοπικούς φορείς: Επιμελητήριο Εύβοιας, Δήμο,  με εκπροσώπους της Αστυνομίας Ιστιαίας και Αιδηψού, το Λιμενικό Ταμείο και Δημοτική Αστυνομία καθώς και με τοπικούς Συλλόγων.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο κος Σίμωσης Παναγιώτης Πρόεδρος Επιμελητηρίου, ο κος Γούδας Ιωάννης, η κα Ζαγκανά Αθανασία Αντιδήμαρχος, ο κος Δανίκας Σωτήριος Υπολιμενάρχης, ο κος Δημήτριος Τρίγκας Διοικητής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιδηψού, κο κος Βρατσίστας Χρήστος Διοικητής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιστιαίας, ο κος Σκουρτανιώτης Γεώργιος από τον Σύλλογο Υδροθεραπευτών Λ. Αιδηψού, ο κος Κοκκαλιάρης Άκης Πρόεδρος Ξενοδόχων Αιδηψού, η κα Κίτσα Βάια Πρόεδρος ενοικιαζόμενων δωματίων, ο κος Βλαχοστέργιος Κων/νος από το Σύλλογο Ανέλιξης, ο κος Δημητρίου Γεώργιος εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας, η κα Μαραβέλη Δέσποινα Πρόεδρος Ε.Σ Αιδηψού και η κα Δελχά Αγγελική Πρόεδρος Ε.Σ Ιστιαίας.
Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν το παρεμπόριο και τις Λαϊκές Αγορές .
Η κα Αγιοστρατίτη Παρασκευή ζήτησε τη βοήθεια και συνεργασία όλων των φορέων για την πάταξη του περεμπορίου και ανέφερε ότι αν συνεργαστούν Δήμος, Αστυνομία και Λιμενικό Ταμείο θα υπάρχει αποτέλεσμα.
Επίσης η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας ζήτησε να μην ανανεωθούν οι άδειες που έχουν λήξει και να πληρώνονται τα πρόστιμα ( να μην σβήνονται).
Όλοι οι τοπικοί φορείς δεσμεύτηκαν να συνεργαστούν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.


Με τιμή,
Η Πρόεδρος
Αγιοστρατίτη Παρασκευή