Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Α.Ο. Χαλκίς όπως ακριβώς ανακοινώθηκε στην Γενική Συνέλευση της 17/7/13 , δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανάπτυξη και λειτουργία των ακαδημιών του.
Προχωρά στην στελέχωση δύο τμημάτων με ταλαντούχους (Ελίτ) ποδοσφαιριστές από την πόλη μας και την ευρύτερη περιοχή του νομού μας. Το πρώτο τμήμα (τμήμα νέων) περιλαμβάνει ποδοσφαιριστές γεννημένους τα έτη 1996, 1997, 1998, ενώ το δεύτερο τμήμα (τμήμα παίδων-παμπαίδων) περιλαμβάνει ποδοσφαιριστές γεννημένους....
τα έτη 1999, 2000, 2001.
Ο Α.Ο. Χαλκίς στηρίζοντας οικονομικά, οργανωτικά και ηθικά αυτή την προσπάθεια, κάνει ένα πρωτοποριακό βήμα για τα δεδομένα του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου. Κατά κοινή ομολογία όλων, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ προϋπόθεση για την μέγιστη επιτυχία αυτής της προσπάθειας είναι η ΕΜΠΡΑΚΤΗ υποστήριξη και αρωγή των φορέων, παραγόντων, γονέων, παιδιών, ποδοσφαιρικών σχολών και αθλητικών σωματείων της πόλης και του νομού μας.
Στόχος μας σαν Α.Ο. Χαλκίς λοιπόν, είναι να επανδρώσουμε με δικούς μας ποδοσφαιριστές στο άμεσο μέλλον την πρώτη μας ομάδα, αλλά και να δώσουμε μέσα από αυτή την προσπάθεια, την ευκαιρία στα παιδιά μας να εξελιχθούν, χωρίς να τους στερήσουμε ακόμη και μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές προκλήσεις.
Οι παροχές μας:
- Δωρεάν φοίτηση των επιλεγμένων ποδοσφαιριστών στα τμήματα υποδομής μας
- Δωρεάν αθλητικό υλικό για τις προπονήσεις και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις
- Δωρεάν μετακινήσεις για τις προπονητικές και αγωνιστικές υποχρεώσεις
- Υψηλό επίπεδο προπονήσεων με εξειδικευμένο πρόγραμμα ανάπτυξης από επιλεγμένους προπονητές αλλά και από το τεχνικό επιτελείο της πρώτης ομάδας
- Σύγχρονες γηπεδικές εγκαταστάσεις (Ενωσιακό γήπεδο Χαλκίδας)
- Συμμετοχή σε επίσημα ανταγωνιστικά πρωταθλήματα και τουρνουά πανελλήνιας εμβέλειας (επίπεδο ΠΑΕ κλπ)
Πληροφορίες:
'Α αντιπρόεδρος Α.Ο. Χαλκίς και υπεύθυνος τμημάτων υποδομής: Καρυστινός Αναστάσιος (τηλ: 6977 237440)
Προπονητής τμημάτων υποδομής: Μαύρος Μιχάλης (τηλ: 6977 271826)
Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων