Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Το ανέκδοτο έχει συνέχεια

Κύριοι, εγώ δεν μασάω τα λόγια μου. Για το θέμα της εκδήλωσης της ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ δεν έγραψα κάτι για να θίξω κάποιον. Έγραψα πως ούτε ως ανέκδοτο δεν μπορώ να δεχθώ τα όσα κάποιοι γράφουν και πως αν έγινε κάτι τέτοιο, δεν θα το έκαναν δημοσιογράφοι, αλλά ψώνια.
Τα στοιχεία που έχουμε από το ρεπορτάζ που κάναμε λένε τα εξής: 
1η εκδοχή
Ο κ. Νίκος Παπάνταζης είχε προσκληθεί να....
παρουσιάσει την εκδήλωση της ομάδας της ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ, αλλά είχε πει πως μέχρι τις 22.00 μπορούσε να μείνει και μετά θα έφευγε γιατί είχε κάποια άλλη υποχρέωση. Πήγε λοιπόν στην εκδήλωση με τον κ. Σεφερλή και περίμενε. Η εκδήλωση όμως καθυστερούσε ν΄ αρχίσει και ο ίδιος ενημέρωσε τους ανθρώπους της ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ πως δεν μπορούσε να περιμένει άλλο και αποχώρησε.
2η εκδοχή
Από την αρχή της εβδομάδας ζητήθηκε από τον κ. Λαϊνιώτη να παρουσιάσει την εκδήλωση και αυτός δέχθηκε. Την Πέμπτη δέχθηκε τηλεφώνημα από άνθρωπο της ομάδας και του ζήτησαν να μην παρουσιάσει την εκδήλωση, επειδή ΄δεχονταν πιέσεις για να την παρουσιάσει άλλος. Ο κ. Λαϊνιώτης είπε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Την επομένη πήγε στην εκδήλωση για το ρεπορτάζ κι εκεί του ζήτησαν να πάει να συζητήσει με τον πρόεδρο για το πως θα παρουσιασθεί η εκδήλωση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο κ. Λαϊνιώτης είπε πως δεν θέλει να δημιουργηθεί κανένα θέμα, αλλά οι άνθρωποι που ήταν και χορηγοί του είπαν πως την εκδήλωση θα την παρουσιάσει αυτός και δεν το συζητούν.
Κύριοι, αυτά λένε οι δικές μας πληροφορίες και ο καθένας ας κρίνει.