Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

ΕΣΑΚ – ΔΕΕ

Στις εκλογές στις 21 Νοέμβρη 2013 για νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Σύλλογό μας ψηφίζουμε- στηρίζουμε  αποφασιστικά το ψηφοδέλτιο του ΠΑΜΕ γιατί:

Θέλουμε ταξικό σωματείο και όχι κυβερνητικό.
Θέλουμε σωματείο μαζικό και όχι «κλαμπ» με το 1/10 των μελών.
Θέλουμε αγωνιστικές πράξεις και όχι αντιμνημονιακές κορώνες ή συμβιβασμούς υποταγής, ηττοπάθειας και μοιρολατρίας.
Θέλουμε έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση, μαζί με οργάνωση της....

αντίστασης για την  ανακοπή των μέτρων που παίρνονται εναντίον μας. Δεν θέλουμε παθητική αναμονή, παραπλάνηση, διασπορά αυταπατών και τελικά… υποταγή.
Θέλουμε να ζούμε σαν άνθρωποι στον 21ο αιώνα και όχι σαν δούλοι.
Εμπνεόμαστε από τους αγωνιστές της τάξης μας και θέλουμε να γίνουμε άξιοι συνεχιστές των αγώνων τους. Δεν θέλουμε να είμαστε ραγιάδες ντόπιων και ξένων αφεντάδων.
Θέλουμε να διδάσκουμε την επιστημονική και την ιστορική αλήθεια, τους θησαυρούς της ελληνικής και της ξένης λογοτεχνίας, τον  λαϊκό πολιτισμό. Δεν θέλουμε να διδάσκουμε τα αντιεπιστημονικά εγχειρίδια δεξιοτήτων, την παραχάραξη της ιστορικής αλήθειας, τα «ευρωπαϊκά καινοτόμα προγράμματα», με τη δαμόκλειο σπάθη της αξιολόγησης πάνω από τα κεφάλια μας.
Θέλουμε να ζούμε από τη δουλειά μας για την οποία σπουδάσαμε και κοπιάσαμε. Δεν θέλουμε να ζούμε καθημερινά με το φόβο της απόλυσης.
Θέλουμε να  μην επιτρέψουμε άλλο ο  μόχθος  μας  και η ζωή των οικογενειών μας να  γίνεται κεφάλαιο πολυτελούς ζωής των ντόπιων και ξένων βιομηχάνων, εφοπλιστών και τραπεζιτών.
Θέλουμε συντάξεις και εφάπαξ στα γηρατειά μας ,αφού ταπληρώσαμε και όχι επίδομα επαιτείας.
Θέλουμε πρόληψη και προστασία της υγείας μας και όταν αρρωσταίνουμε δωρεάν περίθαλψη, αφού πληρώνουμε κάθε μήνα από το μισθό μας κρατήσεις γι αυτό και όχι να πληρώνουμε τα χαράτσια στον ΕΟΠΥΥ και στα νοσοκομεία.
θέλουμε τα παιδιά μας, η νέα βάρδια της εργατικής τάξης, να μορφώνονται σε αποκλειστικά  δημόσια  και δωρεάν σχολεία, με την ολόπλευρη μόρφωση και τις γνώσεις που αντιστοιχούν στον 21ο αιώνα. Δεν θέλουμε να ψευτοκαταρτίζονται για να γίνουν φτηνό, ευέλικτο και απλήρωτο εργατικό δυναμικό, γρανάζι της κερδοφορίας των κεφαλαιοκρατών.
Θέλουμε εμείς οι εκπαιδευτικοί να συμπορευτούμε στους κοινούς αγώνες με τους γονείς των μαθητών μας, με τους άλλους εργαζόμενους, αλλά και με τους άνεργους, τους σπουδαστές και τους φοιτητές, στο κοινό μέτωπο αντίστασης και ανατροπής αυτής της βαρβαρότητας.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ! ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΤΑΞΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ! ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΕΣΑΚ-ΔΕΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΜΕ!
ΕΣΑΚ – ΔΕΕ


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
1.ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΩ
2.ΒΑΒΟΥΡΗ ΚΛΕΙΩ
3.ΓΑΛΑΝΟΥ ΑΝΝΑ
4.ΚΑΣΙΜΗ ΤΖΕΝΗ
5.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑ
6.ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ
7.ΜΑΜΟΥΧΑ-ΓΕΡΑΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
8.ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ ΔΑΦΝΗ
9.ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
10.ΣΤΑΜΑΤΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
11.ΣΤΑΜΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ
12.ΤΣΟΓΚΑ ΕΛΕΝΗ
13.ΦΑΡΑΚΛΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
 

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε.
1.ΠΑΠΠΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ