Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΜΗΣ

 

Έξωση στον συγκάτοικο!

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης έχει πραγματοποιήσει εντυπωσιακή αρχή στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, έχοντας 4 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές. Αυτό του έχει επιτρέψει να στρογγυλοκαθίσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του ομίλου του, όπου όμως έχει συγκάτοικο τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου που επίσης δεν έχει γνωρίσει ακόμα την ήττα. Τώρα παρουσιάζεται η μεγάλη....
ευκαιρία στην ομάδα μας να …ξεφορτωθεί τον «συγκάτοικο» της και να μείνει μόνη πρώτη στην κορυφή, καθώς την προσεχή Κυριακή θα αντιμετωπίσει στις 17:00 τον Κρόνο στο κλειστό γυμναστήριο Κύμης!
Πιθανή νίκη στο κυριακάτικο ντέρμπι όχι μόνο θα εδραιώσει τον Γ.Σ Κύμης στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, αλλά και θα του δώσει μεγάλη ώθηση για την άνοδο. Βέβαια, δεν αναμένεται να είναι καθόλου εύκολο το ματς απέναντι στον Κρόνο. Η ομάδα από τον Άγιο Δημήτριο είναι εξαιρετική στην αρχή του πρωταθλήματος και όπως αναφέραμε προηγουμένως παραμένει αήττητη στις 4 πρώτες αγωνιστικές. Εκτός αυτού, επιβεβαίωσε την φόρμα της την Κυριακή που μας πέρασε όταν και επιβλήθηκε του Φάρου Κερατσινίου με 68-66 για το Κύπελλο της ΕΣΚΑΝΑ και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Να σημειωθεί ότι ο Φάρος είναι ο έτερος μεγάλος αντίπαλος μας στο πρωτάθλημα, αφού και αυτός είναι αήττητος έχοντας όμως έναν αγώνα λιγότερο.
Όπως γίνεται αντιληπτό, το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι πολύ δυνατό και αμφίρροπο. Οι δύο ομάδες θα παίξουν σίγουρα με πάθος για την νίκη, οπότε το ντέρμπι προμηνύεται να έχει συναρπαστική εξέλιξη. Οι φίλαθλοι της Κύμης αναμένεται να κατακλύσουν για μια ακόμη φορά το κλειστό γυμναστήριο «Νίκος Μαρίνος» και να βοηθήσουν την ομάδα μας να κάνει ένα επιπλέον βήμα προς τον στόχο της ανόδου στην Β΄ Εθνική.