Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Βελλή Δήμητρα

Το όνομά της έχει παίξει από το 2012, αφού υπήρξε πρόεδρος της ομάδας των ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ. Τώρα είναι μέλος της διοίκησης ομάδας και υπεύθυνη στην ακαδημία των ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ.
Είναι φιλόδοξη και έχει ικανότητες. Όπως κάθε άνθρωπος έτσι και η κυρία Δήμητρα Βελλή προσπαθεί να προσφέρει όσο καλύτερα τις υπηρεσίες της στην....
ομάδα και δεν κρύβει πως θα ήθελε να κάνει κι ένα βήμα παραπάνω.
Θα μου πείτε ποιο είναι αυτό το  βήμα. Δεν θέλω να γράψω κάτι παραπάνω, αυτή την στιγμή, αλλά πιστεύω πως θα επιλέξει η ίδια σε ποιόν και πότε θα κάνει αποκαλύψεις!!
Πάντως πιστεύει πως ως γυναίκα δεν θα της δοθούν ευκαιρίες στο χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά κάνει λάθος. Ίσως κάποιοι για δικούς τους λόγους να έχουν περάσει τέτοια μηνύματα στην κυρία Βελλή.
Κυρία Βελλή κάθε γυναίκα μπορεί να πετύχει τους στόχους της, αφού πλέον δεν υπάρχουν χώροι μόνο για άνδρες. Είναι θέμα προσωπικότητας και επιλογών. 
Θα πρέπει να βάλετε στόχους και μετά να επιλέξετε τον τρόπο και τους συνεργάτες με τους οποίους θα πετύχετε τους στόχους αυτούς.
Σας θεωρώ πανέξυπνη, δεν περνάτε απαρατήρητη και δεν χρειάζεστε δεκανίκια για να κάνετε κάποια βήματα παραπάνω. Χρειάζεστε τους δικούς σας ανθρώπους δίπλα σας και φυσικά τους πραγματικούς φίλους και τις φίλες που έτσι κι αλλιώς έχετε.
Στον ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ έχετε άξιους και ικανούς συνεργάτες. Είμαι βέβαιος πως σας εκτιμούν και τους εκτιμάτε και πως θα ήταν καλό να συζητάτε τα πάντα, ώστε να είναι αχρείαστοι αυτοί που παριστάνουν τους ειδικούς συμβούλους και όταν πίνουν ένα ποτηράκι παραπάνω δεν ξέρουν τι λένε.
Κυρία Βελλή, θέλω να πιστεύω πως μπορείτε να πετύχετε πολλά, στο χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά θα πρέπει να πετάξετε τα δεκανίκια και να σταθείτε στα πόδια σας.