Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Φρου - φρου κι αρώματα

Λοιπόν, θα πρέπει όλοι να καταλάβουμε πως στην πολιτική και στον αθλητισμό μετράνε τ΄ αποτελέσματα και όχι οι επιθυμίες ή τα παραμύθια της προσπάθειας κάποιων ανθρώπων να είναι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.
Έχω πολλά παραδείγματα. Στην πολιτική κάποιοι μας βομβαρδίζουν καθημερινά με δελτία τύπου και φωτογραφίες ή με αναρτήσεις του τύπου ό τάδε πήγε εκεί και συμπαραστάθηκε, ο άλλος μεσολάβησε ώστε να δει ο υπουργός έναν άνεργο ή στο πανηγύρι ήταν και ο κ. ταδόπουλος πολιτευτής κλπ.
Όταν έρχεται η ώρα της κάλπης ο κ. Ταδόπουλος .....
μαζεύει 2.000 σταυρούς και πολλούς γράφω και μένει στην τελευταία θέση. Μας πουλάει δηλαδή φρου φρου κι αρώματα 3-4 χρόνια και στο τέλος μένει τελευταίος!!!!
Στον αθλητισμό κάποιοι παριστάνουν τους παράγοντες και προσπαθούν χρησιμοποιώντας ¨φίλους τους¨ επικοινωνιολόγους να μας πείσουν πως κάνουν καλή δουλειά. Στο τέλος άνθρακας ο θησαυρός. Στις τελευταίες θέσεις ή κάπου εκεί στους μέτριους, ενώ άλλοι που δεν είχαν το φως της δημοσιότητας πάνω τους έπιασαν κορυφή.
Κοιτάξτε την θέση στην οποία είναι ο κ. Παπακωνσταντίνου. Αθόρυβα και χωρίς φανφάρες βρέθηκε να διοικεί το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Σήμερα είναι δίπλα μας όπως και πριν, γιατί απλά δεν είναι ψωνάρα.
Δείτε την θέση του ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ. Αθόρυβα και ταπεινά βρέθηκαν πρωταθλητές χειμώνα και ακόμη και τώρα στην επικαιρότητα είναι άλλες ομάδες!!! Γιατί; Γιατί πρόεδρος στην ομάδα είναι ο κ. Αγγέλου Βαγγέλης ο οποίος δεν είναι του χαβαλέ και της δημοσιότητας και προπονητής ο κ. Ταυταρίδης Τάσος ο οποίος είναι της ίδιας άποψης. Αν στην θέση τους ήταν κάποιοι άλλοι, τώρα θα μιλούσαμε για ¨τον Μουρίνιο¨ της Εύβοιας και τα σχετικά.
Θέλετε κι άλλα παραδείγματα;
Κύριοι και οι τενεκέδες κάνουν θόρυβο, αλλά όταν είναι κενοί!!