Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Η άποψή μου

Αγαπητοί αναγνώστες κάποιοι δεν θέλουν να καταλάβουν τον τρόπο λειτουργίας μας και την διαφορά μας με τους άλλους. Εμείς δεν περιγράφουμε κάτι ή απλά μεταφέρουμε τις δηλώσεις και τις απόψεις προπονητών και παραγόντων. Καλή ή κακή, αυτή είναι η άποψή μας και την γράφουμε. Σχολιάζουμε λοιπόν αυτά που συμβαίνουν και αυτό δεν μπορεί να μας το απαγορεύσει κανείς. 
Δεν δεχόμαστε να έχει δικαίωμα ένας προπονητής να κρίνει τον διαιτητή, τον αντίπαλο προπονητή, τους παράγοντες και δεν ξέρω τι άλλο και να....
μην έχουμε εμείς το δικαίωμα να τον σχολιάσουμε.
Τα ίδια και για τους παράγοντες. Πως έχουν αυτοί το δικαίωμα να βρίζουν διαιτητές και άλλους παράγοντες και δεν πρέπει εμείς να σχολιάσουμε τις πράξεις τους;
Φυσικά και υπάρχουν αυτοί οι οποίοι δεν θέλουν να ¨σπάσουν αυγά¨ και δεν σχολιάζουν τίποτα. Δικαίωμά τους. Θα πρέπει όμως να ξέρουν πως  όταν μια ανακοίνωση είναι υβριστική έχουμε ευθύνη κι εμείς που την δημοσιεύουμε και όχι μόνο αυτός που την υπογράφει, αν την υπογράφει.
Τελευταία ζούμε απίστευτα πράγματα.
- προπονητής μας λέει πως αν θέλουμε να μάθουμε την αλήθεια για έναν αγώνα της ομάδας του θα πρέπει να ρωτάμε τον ίδιο!!!
- Παράγοντες, χαρακτηρίζουν ¨ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ¨ τους ανθρώπους της ΕΠΣΕ και της διαιτησίας, επειδή δεν τους βγαίνουν τα σχέδια!!!
- Προπονητές αποκαλούν λαμόγια συναδέλφους τους και εντάξει δεν τρέχει και τίποτα!!!
- Παράγοντας αποκαλεί στημένο διαιτητή και μετά ¨φοράει το αντριλίκι του, πάει στην ΕΠΣΕ και κάνει όρκο στα παιδιά του πως δεν το είπε αυτός αλλά ο διπλανός του!!!!
Όλα αυτά δεν πρέπει εμείς να τα σχολιάσουμε!!
Τι λέτε κύριοι; Ψάξτε αλλού. Εδώ θα σχολιάζουμε αυτά που πέφτουν στην αντίληψή μας χωρίς να ζητάμε την άδεια κανενός.