Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Συμβαίνουν κι αυτά

Δεν έχω μάθει να βάζω κάτω από το χαλί τίποτα και δεν έχω μάθει να μην απαντώ σε απειλές και τελεσίγραφα.
Αυτό το γνωρίζουν όλοι και φυσικά οι προπονητές, κάποιοι από τους οποίους έχουν ξεφύγει τελείως. 
Ήθελα να ρωτήσω τους ανθρώπους του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας τους οποίους και εκτιμώ, να μου πούνε αν τελικά ο Σύνδεσμος στα σεμινάρια που κάνει στους προπονητές, τους διδάσκει και πως θα απειλούν αυτούς οι οποίοι έχουν διαφορετική άποψη, όχι για το αγωνιστικό κομάτι, αλλά για το δικαίωμα του....
προπονητή να χώνει την μύτη του παντού, ακόμη και σε θέματα τα οποία μπορούν να διαλύσουν μια ομάδα και να την διασύρουν.
Δεν θέλω να γράψω περισσότερα, γιατί δεν περιμένω απαντήσεις, αφού και στο παρελθόν δεν δόθηκαν, ακόμη κι όταν προπονητής αποκαλούσε λαμόγια συναδέλφους του και τιμωρήθηκε από την ΕΠΣΕ, ακόμη κι όταν άλλος προπονητής έκανε άσεμνες χειρονομίες και επίσηες τιμωρήθηκε.
Λυπάμαι, αλλά επιβεβαιώθηκα όταν είχα γράψει πως ο ρόλος των προπονητών είναι σημαντικός και δυστυχώς πολλοί δεν μπορούν να σταθούν στο ύψος τους.
Όσο για τον κύριο προπονητή ο οποίος απειλεί να ¨μας τακτοποιήσει¨ βάζοντας κάποιους ανθρώπους να κάνουν την βρώμικη δουλειά, του στέλνουμε την αγάπη μας και τους περιμένουμε.
Όσο για τον πρόεδρο της ομάδας και τον πρώην πρόεδρο ο οποίος και στηρίζει οικονομικά την ομάδα, θα τους πω πως λυπάμαι ειλικρινά για την συνεργασία τους με τον κύριο αυτόν.
Εγώ ξέρω να προστατεύω την οικογένειά μου και τον εαυτό μου  από αυτούς που με απειλούν. Να δω αν οι ίδιοι ξέρουν να προστατεύουν την ομάδα τους από τα όσα συνέβησαν ¨για πλάκα¨ όπως λέει ο κύριος αυτός.