Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Δήμος Κύμης- Αλιβερίου

Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά ο επικοινωνιακός τρόπος που χρησιμοποιούν κάποιοι σ΄ αυτή την προεκλογική περίοδο, δεν είναι ο σωστός και είναι ξεπερασμένος, πάντα σύμφωνα με την προσωπική μου άποψη.
Τα λάθη είναι απίστευτα και από ανθρώπους του κ. Θωμά, αλλά και από ανθρώπους του κ. Μπουραντά.
Από την μία έχουμε τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας της Κύμης να γράφει "ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΧΑΣΑΤΕ" και από την άλλη, έχουμε τον κατά τ΄ άλλα συμπαθέστατο κ. Αλέξανδρο Θεοδώρου, να είναι σε πρώτο πλάνο και ο κ. Μπουραντάς σε δεύτερο.
Μιλάω για το χθες και δεν πάω λίγο πίσω, όπου θα είχα πολλά .....
να γράψω.
Ο κ. Μαργέλης έχει τον δικό του τρόπο γραφής, αλλά όταν μιλάμε για παράταξη κι όταν ο ίδιος δεν συμμετέχει στο κεντρικό ψηφοδέλτιο, αλλά στο τοπικό, θα πρέπει ν΄ αφήνει άλλους να κάνουν την επικοινωνιακή πολιτική και όχι να τους καπελώνει, ακόμη κι αν όλοι συμφωνούν με τις απόψεις του.
Ο κ. Θεοδώρου Αλέξανδρος, έχει τον τρόπο να τραβάει επάνω του τα φώτα της δημοσιότητας με όποιο κόστος, αλλά δεν είναι αυτός ο υποψήφιος Δήμαρχος. Υποψήφιος είναι ο κ. Μπουραντάς, εκτός κι αν κάνω λάθος.
Κυκλοφόρησε δελτίο τύπου η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ με 3 φωτογραφίες. Στην πρώτη σε κοντινό πλάνο ο κ. Αλέξανδρος Θεοδώρου να μην παρακολουθεί την ομιλία Μπουραντά και να μη βλέπει προς τα εκεί που βλέπουν οι υπόλοιποι, αλλά να έχει γυρίσει και να χαμογελά στο φακό!!!!!
Στις άλλες δύο φώτο φαίνεται η πλάτη των συγκεντρωθέντων και κάπου στο βάθος ο κ. Μπουραντάς!!!
Κύριοι, αυτό δεν είναι κάτι που το έκανε κάποιος φωτογράφος ή δημοσιογράφος. Είναι δελτίο τύπου το οποίο στάλθηκε επίσημα από την ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ.