Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Δελτίο Τύπο Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου Κύμης Αλιβερίου

Το απόγευμα της Παρασκευής 25 Απριλίου και παρά το γεγονός το ότι ο καιρός δεν βοηθούσε, πραγματοποιήθηκε προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης στα Χάνια Αυλωναρίου. Ομιλητές ήταν η Σοφία Ντούρου υποψήφια αντιπεριφερειάρχης και Κώστας Μιχαήλ υποψήφιος δήμαρχος στο δήμο Κύμης Αλιβερίου.
“Λαϊκή Συσπείρωση” είναι το όνομα όλων των παρατάξεων που στηρίζει το ΚΚΕ σε κάθε Δήμο και Περιφέρεια σε όλη την χώρα. Το ΚΚΕ είναι καθαρό απέναντι στο λαό και δεν ψαρεύει σε θολά νερά όπως κάποιοι δήθεν ανεξάρτητοι και δήθεν υπερκομματικοί. Με αυτόν τον τρόπο θέλει επίσης ....

να αναδείξει τον ενιαίο χαρακτήρα που έχουν οι εκλογές του Μαΐου. Ενιαίος χαρακτήρας που προκύπτει και από τις αναδιαρθρώσεις του “Καποδίστρια” και του “Καλλικράτη” που πλέον έχουν διαμορφώσει την τοπική αυτοδιοίκηση, σε τοπική διοίκηση και ουσιαστικά σε μακρύ χέρι του αστικού κράτους. Μακρύ χέρι εφαρμογής της ταξικής αντιλαϊκής πολιτικής.
Με αυτή την έννοια, τα λαϊκά στρώματα πρέπει να πάνε στη κάλπη των τοπικών εκλογών όπως και των ευρωεκλογών με ένα και μοναδικό κριτήριο, το ταξικό τους, συμφέρον. Οι εργάτες, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, οι μικροεπαγγελματίες, οι αγρότες και η νεολαία που χτυπιούνται ανελέητα τα τελευταία χρόνια δεν έχουν κανένα λόγο να στηρίξουν τους συνδυασμούς που στηρίζουν οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι, οι μεγαλοεργολάβοι και οι εφοπλιστές.