Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Π. ΤΟΚΠΑΣΙΔΗΣ,προπονητής, (ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1)

Όλοι θέλουν να κερδίζουν τα φαβορί

Μέτρια χαρακτήρισε την εμφάνιση της ομάδας του ο κ. Τοκπασίδης απέναντι σε έναν αντίπαλο με βαρύ όνομα, τον ΛΗΛΑ Βασιλικού, μέσα σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. ''Δεν αποδώσαμε αυτό που ξέρουμε και μπορούμε. Πήραμε όμως αυτό που θέλαμε και στο ποδόσφαιρο το αποτέλεσμα μετράει''.
Η ομάδα της ΕΡΕΤΡΙΑΣ βρίσκεται...
σε καλό δρόμο, έχει ξεκινήσει δυναμικά και δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα. ''Το πρωτάθλημα φέτος δεν είναι εύκολο και το γνωρίζουμε όλοι. Όταν σε βλέπουν και ως φαβορί, όλοι θέλουν να σε κερδίζουν'', σημείωσε.
Μιλώντας για τον ποδοσφαιριστή Γ. Μπασινά που σε λίγο καιρό πρόκειται να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, είπε τα καλύτερα τονίζοντας ότι είναι ένα πρόσωπο που θα βοηθήσει την ομάδα αγωνιστικά αλλά και με την παρουσία του στα αποδυτήρια.
Τέλος δήλωσε περήφανος για την επιλογή του από την ΕΠΟ ως Περιφερειακού προπονητή, κάτι που τον γεμίζει με υποχρεώσεις αφού θέλει αρκετό τρέξιμο για να ανταποκριθεί σε όλα του τα καθήκοντα. ''Δεν είναι εύκολο να τρέχεις σε 4 Νομούς και να επιλέξεις, αξιοκρατικά, ποδοσφαιριστές για τις περιφερειακές ομάδες. Θα κάνω το καλύτερο που μπορώ''.