Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Κανένα πρόβλημα

Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με την διοίκηση της ΕΠΣΕ και με το προσωπικό της Ένωσης. Η διευθύντρια κυρία Βάσω Ηλία και οι κυρίες που εργάζονται στην ΕΠΣΕ, όσες φορές χρειάστηκα κάτι, είτε για το blog είτε για το ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1 πρόθυμα και έγκαιρα με εξυπηρέτησαν.
Τα γράφω αυτά για τον πάντα καλοπροαίρετο και "φίλο" ραδιοφωνατζή ο οποίος τηλεφωνεί δεξιά κι αριστερά και ρωτάει να μάθει, γιατί μας επιτρέπουν και κάνουμε περιγραφή αγώνων από τα γήπεδα.
Αγαπητέ ραδιοφωνατζή, εμείς σεβόμαστε πρώτα τους εαυτούς μας....
και φυσικά τις αποφάσεις της ΕΠΣΕ.
Εγγράφως ενημερώσαμε την ΕΠΣΕ πως θ΄ ακολουθήσουμε κατά γράμμα τις αποφάσεις της και τους κανονισμούς και αυτό κάνουμε, χωρίς να παριστάνουμε τους φωτογράφους ή κάτι άλλο.
Αγαπητέ ραδιοφωνατζή, να ξέρεις πως η δική μας γλώσσα δεν είναι μοσχαρίσια για να την μαγειρεύει κανείς και να την τρώει και φυσικά εγώ δεν είμαι κοτοπουλάκι για να με ξεπουπουλιάζουν και να με τεμαχίζουν.
Δεν έχω ζητήσει ποτέ ειδική μεταχείριση από την ΕΠΣΕ, ούτε και θα παρακαλέσω για κάτι, αφού δεν είμαι ψώνιο κι εσύ το ξέρεις. 
Αγαπητέ ραδιοφωνατζή, τον αγώνα ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΛΟΥΚΙΣΙΑ, τον περιγράψαμε πίσω από το συρματόπλεγμα και το ξέρουν οι φίλοι σου. Παρατηρητής ήταν ο επίσης φίλος σου κύριος Δαφνής και μπορείς να πάρεις πληροφορίες. Δεν μου είπε κανείς να περάσω έξω από το γήπεδο. Εγώ τους είπα πως θα περιγράψω τον αγώνα απ΄ έξω γιατί δεν θέλω να δίνω δικαιώματα και αφορμές.
Τον αγώνα ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ τον περιγράψαμε με την άδεια της ΕΠΟ και όχι από τα δημοσιογραφικά, "για να μην ενοχλούμε", αλλά από την κερκίδα και ανάμεσα στους θεατές.
Αγαπητέ ραδιοφωνατζή, δεν φοβόμαστε να κάνουμε περιγραφές δίπλα στους θεατές του κάθε αγώνα. Άλλοι είναι αυτοί που φοβούνται και το έχουν δηλώσει. Άλλοι είναι αυτοί οι οποίοι δήλωναν πως δεν θα περιγράφουν αγώνες αν η ΕΠΣΕ δεν ανακαλέσει την απόφασή της. Το θυμάσαι αγαπητέ ραδιοφωνατζή ή το ξέχασες;
Εμείς προτιμήσαμε την κερκίδα και όχι το να παριστάνουμε τον φωτογράφο και να μας στέλνουν στις γωνίες του γηπέδου.
Καλή σου μέρα και να ξέρεις πως έχω αυτιά για ν΄ ακούω και μάτια για να βλέπω.