Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Αρχίζουν οι εγγραφές των μαθητών στην Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς μας Μητροπόλεως υπό τον τίτλο «ΙΕΡΕΥΣ ΠΑΥΛΟΣ Ο ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ», η οποία είναι αναγνωρισμένη επισήμως από το Υπουργείο Πολιτισμού και εντεταγμένη στα Μουσικά Εκπαιδευτήρια της Πατρίδος μας, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. ΥΠΠΟ/ΔΙΜ/12332/262/25.7.2006 απόφαση Υπουργού Πολιτισμού, η οποία δημοσιεύθηκε στο υπ’ αριθμ. 1205/1.9.2006 Φ.Ε.Κ. (τεύχος Β΄).
Τα μαθήματα θα αρχίσουν από το πρώτο .....
πενθήμερο του ερχομένου μηνός Οκτωβρίου 2014 και θα είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, αφού τα έξοδα θα καλύπτονται από την Ιερά μας Μητρόπολη και τις Ενορίες.
Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να απευθύνονται, από την Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014, στους εξής υπευθύνους:
οι του νέου διηυρημένου Δήμου Χαλκιδέων, στους Πρεσβύτερο π. Χρυσοβαλάντη Φιλντίση και Διάκονο π. Νεκτάριο Ευγενικό (κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή κατά τις  ώρες 5.00 μ.μ. έως 6.00 μ.μ., στον χώρο της Σχολής: Μεσσαπίων 10 – Χαλκίδα – κτίριο της Οικογενείας Πνευματικού),
οι του Δήμου Μεσσαπίων - Διρφύων, στονΠρωτοπρεσβύτερο π. Νικόλαο Δανέλη (Ι. Ναό Αγίου Νικολάου Ψαχνών),
οι της Πόλεως Αμαρύνθου, στον Πρεσβύτερο π. Κυριάκο Κοκκάλα (Ι. Ναό Τιμίου Προδρόμου Αμαρύνθου)
οι της Πόλεως Ερετρίας, στον Πρεσβύτερο π. Χαράλαμπο Ραμαντανάκη (Ι. Ναό Παναγίας Παραβουνιωτίσσης Ερετρίας),
οι του Δήμου  Ιστιαίας – Αιδηψού, στον Πρωτοπρεσβύτερο π. Ιωάννη Θάνο (Ι. Ναό Ευαγγελιστρίας Ιστιαίας),
οι των Αρχιερατικών Περιφερειών Κηρέως και Νηλέως, στον Αιδεσιμολογιώτατο Πρεσβύτερο π. Νικόλαο Μάρκου (Ι. Ναό Αγ. Ιωάννου Θεολόγου Μαντουδίου),
οι της Αρχιερατικής Περιφερείας Αιγαίων (Λίμνης), όπου και δημιουργείται νέο παράρτηματης Σχολής, στον Αιδεσιμολογιώτατο Οικονόμο π. Νικόλαο Αναστασίου (Ι. Ναό Αγ. Δημητρίου Ροβιών)
οι της Νήσου Σκιάθου, στον Πρεσβύτερο π. Νικόλαο Σταματά (Ι. Ναό Τριών Ιεραρχών) και
οι της Νήσου Σκοπέλου, στον Αρχιμανδρίτη π. Αλέξιο Παπασταμούλο (Ι. Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γλώσσης).