Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Καλημέρα

Είναι αλήθεια πως όταν γράφουν για σένα αυτό σ΄ ενοχλεί. Όταν όμως λένε αυτοί για σένα, αυτό δεν τους ενοχλεί καθόλου. Όταν δεν γράφεις ονόματα πάλι τους ενοχλεί και σου ζητούν να τα γράφεις, αλλά όταν θα τα γράψεις και είναι τα δικά τους, τότε σου λένε να μην ασχοληθείς άλλη φορά μαζί τους!!!!
Σε ποια σχολή δημοσιογραφίας τα διδάσκουν αυτά να πάμε να τα μάθουμε κι εμείς;
Κύριοι, λυπάμαι αλλά θα πρέπει να γράψω κάτι. Τι γράψαμε; Γράψαμε.....
για τα προσωπικά σας; Γράψαμε για τα επαγγελματικά σας; Όχι βέβαια. Αλήθεια εσείς γιατί δεν είπατε ποιος είναι αυτός ο κακός που έκανε σχόλιο για κάτι που γράψατε και δεν ήταν σωστό; Εσείς δεν μας είπατε πως πρέπει να γράφουμε ονόματα;
Έχετε μπερδέψει κάποια πράγματα. Μπερδέψατε το blog με το ραδιόφωνο.
Ξεμπερδευτείτε γιατί αυτό δεν βοηθάει κανέναν. Γράψαμε γι΄ αυτά που διαβάσαμε στο blog και όχι γι΄ αυτά που είπατε στην ραδιοφωνική σας εκπομπή.
Σας το έχω ξαναγράψει. Δεν θέλετε να το καταλάβετε, αλλά δεν πειράζει.
Και κάτι ακόμη. Εμείς δεν είπαμε κάτι πίσω από την πλάτη σας, ούτε για ρουφιανιά στα καφενεία. Το γράψαμε και αυτό τα λέει όλα. Το γράψαμε για να σας αποδείξουμε πως δεν είχατε δίκιο όταν κάνατε παρατηρήσεις και μας λέγατε να γράφουμε ονόματα. Είδατε πως δεν αντέξατε, αυτό που θέλατε να κάνουμε, εκτός κι αν θέλατε να γράφουμε μόνο τα ονόματα των άλλων.
Καλή σας μέρα κι ευχαριστούμε για το φροντιστήριο που μας κάνατε, από ραδιοφώνου.