Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Συγχαρητήρια επιστολή Δημάρχου Χαλκιδέων, στους επιτυχόντες στα ΑΕΙ & ΤΕΙ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμαρχος Χαλκιδέων, Χρήστος Παγώνης, σε συγχαρητήρια επιστολή του, προς τους επιτυχόντες στα ΑΕΙ & ΤΕΙ, αναφέρει τα εξής:
 «Αγαπητοί μου νέοι, νέες
 Ως Δήμαρχος Χαλκιδέων, αλλά πρωτίστως ως γονιός εκφράζω τα συγχαρητήριά μου σε όλους εσάς που πετύχατε την εισαγωγή σας στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα .....

της χώρας μας.
 Τη σημασία αυτής της επιτυχίας τη γνωρίζουν καλύτερα εκτός από εσάς οι άνθρωποι που στάθηκαν δίπλα σας όλο αυτό το διάστημα.
 Αυτό που αξίζει να επισημανθεί από τη δική μου πλευρά είναι ότι τώρα αρχίζει ένας νέος κύκλος στη ζωή σας και αυτή είναι ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία που σας δίνεται για το μέλλον.
 Είναι η πρώτη αμοιβή του κόπου και του αγώνα σας, ο καρπός των προσπαθειών σας. Από εσάς εξαρτάται πλέον αν θα φτάσετε στο “θερισμό”...
 Οι εποχές είναι δύσκολες , αλλά οι δρόμοι ανοιχτοί.
 Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο κάθε ευκαιρία γνώσεων και εμπειριών των εκπαιδευτικών που θα σταθούν δίπλα σας. Αναπτύξτε τις δεξιότητές σας, δικαιώστε όσους πιστεύουν σε εσάς , μα πάνω απ' όλα κάντε υπερήφανο τον
εαυτό σας .
 Εύχομαι σε λίγα χρόνια να επιστρέψετε στον τόπο σας και να αξιοποιήσετε όσα θα έχετε αποκομίσει για τα επαγγελματικά σας βήματα, την προσωπική σας ευτυχία και το Δήμο μας .
 Για εσάς που προσπαθήσατε, αλλά δεν καταφέρατε την εισαγωγή σας, να θυμάστε ότι κάθε εμπόδιο αποτελεί ξεχωριστό μάθημα ζωής που πρέπει να αντιμετωπίζετε με επιμονή.»
 Να έχετε πάνω απ' όλα υγεία
 

 Χρήστος Δ. Παγώνης
 Δήμαρχος Χαλκιδέων