Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΥΒΟΙΑΣ
Χαλκίδα 11/9/14
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Επόμενος σταθμός της εξόρμησης του ΣΥΡΙΖΑ στις τοπικές κοινωνίες ήταν το Αφράτι. Χθες, Τετάρτη 10/9 πραγματοποιήθηκε πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην κεντρική πλατεία του Αφρατίου με τη συνδιοργάνωση της Οργάνωσης Μελών Χαλκίδας και της Νομαρχιακής Επιτροπής Εύβοιας. Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Στέλιος Ελληνιάδης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.
Την εκδήλωση άνοιξε ο συντονιστής της Οργάνωσης Μελών....

Χαλκίδας Νίκος Σιόλιας, ο οποίος αφού επισήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πηγαίνει στις γειτονιές και στα χωριά για να περιγράφει απλά τα προβλήματα, κάλεσε τον κόσμο να συστρατευθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ για την ανατροπή. Τη Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας εκπροσώπησε ο Σταμάτης Βαρδαρός, ο οποίος στάθηκε στην προσπάθεια να γνωρίσει καλύτερα ο κόσμος τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και να έρθει σε επαφή με τα στελέχη του, προκειμένου να απομακρυνθεί ο φόβος και η δυσπιστία που καλλιεργείται συστηματικά από τα ΜΜΕ.
Ο Στέλιος Ελληνιάδης, αφού στάθηκε ιδιαίτερα στις οδυνηρές συνέπειες της ακολουθούμενης πολιτικής σε ολόκληρους οικονομικούς κλάδους, όπως οι κατασκευές ή η αγροτική παραγωγή, ανέπτυξε όψεις του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, εστιάζοντας στη διεύρυνση της δημοκρατίας, στην προστασία και αξιοποίηση του πλούτου της χώρας και στην εμπέδωση ενός άλλου πολιτικού πολιτισμού, όπου η πολιτική δεν θα υπαγορεύεται από οικονομικά συμφέροντα.
Σε αυτήν την προσπάθεια η στήριξη στον ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί και δεν πρέπει να περιορίζεται στην κυβερνητική ανάθεση. Σε αυτήν την προσπάθεια απαιτείται συμμετοχή και κριτική.