Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Ψυχραιμία κύριοι

Δεχόμαστε παρατηρήσεις, αλλά όχι να μας λέτε και τι θα γράφουμε.
Υποδείξεις για να γράφουμε περισσότερα ΝΑΙ, αλλά όχι υποδείξεις για να μην γράφουμε για τους κυρίους οι οποίοι για τους λόγους που όλοι γνωρίζουμε, θέλουν να διοικήσουν την ΕΠΣΕ.
Τέτοιου είδους παρατηρήσεις στα κοπρόσκυλα και όχι σ΄ εμάς.
Κύριοι ξέρετε πολύ καλά πως ξέρουμε τον ρόλο σας και ξέρουμε πολύ καλά πως οι....
ίδιοι είσθε αυτοί τους οποίους σπρώχνουν τα κοπρόσκυλα.
Ξέρουμε από προπαγάνδα και δεν δεχόμαστε φροντιστήριο.
Όταν κάποιος είναι στην κρεβατοκάμαρα με την κυρία, δεν μπορεί να φωνάζει και να λέει πως κάποιος άλλος έδωσε τις γυμνές φωτογραφίες  στη δημοσιότητα!!
Δεν τρώμε κουτόχορτο κύριοι. Πάτε δίπλα σε κάποιους ανθρώπους για μια φωτογραφία και μετά τους εμφανίζεται ως υποστηρικτές σας.
Λοιπόν να τελειώνουμε. Κουμάντο θα κάνετε στο δικό σας blog. Στο apopsignomi κάνουμε κουμάντο εμείς και έχουμε δηλώσει από την πρώτη στιγμή πως θα στηρίξουμε το ψηφοδέλτιο του κ.  Παπακωνσταντίνου, γιατί μαζί με τους συνεργάτες του προσπαθεί ν΄ αλλάξει και άλλαξε πολλά στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο.
Κάποιοι δεν μπορούν να βγούνε δημόσια και να πούνε πως στηρίζουν τον κ. Κιούση, τον κ. Κουσκούτη ή τον κ.  Ταρνανά. Αν μπορούν ας το κάνουν.
Να σημειώσω πως ο κ. Κιούσης δεν μπορεί να βγει και να πει δημόσια πως στηρίζει τον κ. Κουσκούτη, ούτε ο κ. Κουσκούτης τον κ. Κιούση ή τον κ. Ταρνανά. Αν το έκαναν θα γελούσαν και οι πέτρες, γιατί όλοι ξέρουμε τι έλεγε ο ένας για τον άλλον.
Ξέρουμε επίσης και τι τους ενώνει. Τους ενώνει το μίσος τους για τον κ.  Παπακωνσταντίνου, επειδή αυτός δεν έβαλε στο περιθώριο τον κ. Πίσχινα, τον κ. Ψαθά και άλλους συνεργάτες του.