Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Καλημέρα

Όταν κάποιοι δεν μπορούν ν΄ αντιμετωπίσουν τις απόψεις μας, καταφεύγουν σε άλλα μέσα και μάλιστα μέσα τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί άπειρες φορές, από άλλα κοπρόσκυλα. Τα κοπρόσκυλα αυτής της εποχής, αφού διαπίστωσαν πως όλα τα μέσα που χρησιμοποίησαν δεν έπιασαν τόπο, άρχισαν τις ύβρεις και τις συκοφαντίες. Ας συνεχίσουν, γιατί ξέρουν πως ότι κι αν κάνουν, τα ....
σχέδια του τέως δεν θα περάσουν.
Τι σημασία έχει αν το όνομα του κάθε κοπρόσκυλου είναι Κωστάκης, Νικολάκης, Γιωργάκης ή Μπαμπίνος;
Για μας όποιο όνομα κι αν έχει το ίδιο κάνει. 
Υπάρχουν δημοσιογράφοι με εμπειρία στο χώρο και θα βοηθήσουν τον κ. Κιούση, τον κ. Κουσκούτη, τον κ. Ταρνανά και όποιον άλλον θέλει να ρίξει την διοίκηση Παπακωνσταντίνου. Εμάς ούτε θα μας χρειασθούν ούτε ανάγκη μας έχουν. Μόλις χθες Παρασκευή ο κ. Κιούσης είχε συνάντηση με δύο ραδιοφωνατζήδες και σύμφωνα με πληροφορίες μας έδωσαν τα χέρια και προχωρούν μαζί. Άντε να τους δούμε και υποψηφίους.
Αγαπητά κοπρόσκυλα, από Δευτέρα θα μάθετε πολλά. Κάντε λιγάκι υπομονή και θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια ακόμη ήττα, από αυτές που ξέρετε και τις οποίες σας σερβίρει ο Παπακωνσταντίνου και σας πονάνε.
Φυσικά την ήττα στις εκλογές της ΕΠΣΕ την περιμένετε και δεν θα πονέσει εσας, αλλά αυτούς που δέχθηκαν να παίξουν το παιχνιδάκι σας.