Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τελέστηκε με  λαμπρότητα, την Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014, ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου στην κατάμεστη αίθουσα του Συνδέσμου μας. Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Β’ Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Ευβοίας κ. Παπακωνσταντίνου, μαζί με τους Συμβούλους κ. κ.  Ρέτσα Ιωάννη, Αλαφάκη Γεώργιο , Δαφνή Νικόλαο. Το παρών έδωσαν επίσης ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Μπάσκετ Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας κ. Μπλέτσας Γεώργιος, μαζί με τον Γραμματέα του Συνδέσμου κ. Τσάλα Γεώργιο.
Τον αγιασμό τέλεσε  το πρώην μέλος του Συνδέσμου μας ....
Πατήρ Ναούμ Σταύρου, μεταφέροντας τις ευχές του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου μας κ. Χρυσόστομου, ο οποίος βρισκόταν εκτός Χαλκίδας, γεγονός το οποίο αποτελεί μεγάλη τιμή για εμάς. Μετά την τέλεση του αγιασμού, σε σύντομη ομιλία του, απεύθυνε τις παροτρύνσεις του προς τους  Διαιτητές, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «οι διαιτητές πρέπει να διαβάζουν τον κανονισμό όπως ο Ιερέας τις ευχές στην εκκλησία» και τους παρότρυνε να προπονούνται καθημερινά.
Στην συνέχεια χαιρετισμό απεύθυνε ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Ε. κ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος εξέφρασε στους Διαιτητές, για μία ακόμη φορά, την στήριξή του, ζητώντας να δείξουν όλοι την μεγαλύτερη προσοχή στους αγώνες, πάντοτε σε στενή συνεργασία με τους παρατηρητές αγώνα, με επιθυμητό αποτέλεσμα την ομαλή διεξαγωγή τους.
Τους προσκεκλημένους ευχαρίστησε για την παρουσία τους ο Α’ Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων κ. Τσολακίδης. Παράλληλα λόγω απουσίας του Προέδρου του Συνδέσμου κ. Φανού, λόγω σοβαρού προβλήματος, μετέφερε τις ευχές του για ανταγωνιστικά – θεαματικά πρωταθλήματα και επίτευξη των στόχων που έχει θέσει ο κάθε συμμετέχοντας, καθώς και την διαβεβαίωση ότι τα μέλη του Συνδέσμου θα καταβάλλουν την μέγιστη δυνατή προσπάθεια, όπως κάθε χρόνο, για όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη.
Για την Επιτροπή Τύπου – Δημοσίων Σχέσεων & Εκδηλώσεων
Τσολακίδης Απόστολος