Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Τα σχολεία μας, κύριοι

Δεν με ενδιαφέρει το πώς και το γιατί. Δεν με ενδιαφέρει ποιος φταίει. Φωνάζω γιατί αυτοί που φταίνε είναι στο απυρόβλητο.
Έχω τα παιδιά μου σε ένα σχολείο και για όλα πρέπει να τρέχουν οι δάσκαλοι και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και ο κάθε γονιός να πληρώνει για να υπάρχουν τα απαραίτητα στο σχολείο.
Μετά από αυτά θέλουν κάποιοι να ανεβαίνουν στο ψηλότερο σκαλοπάτι και τα παιδιά μας να κάνουν παρέλαση μπροστά τους. Ξεφτίλες είναι, όποιοι κι αν είναι.
Ξέρουν πως υπάρχει Σχολική Επιτροπή η οποία θα πρέπει να φροντίζει ώστε στα....

σχολεία να υπάρχουν τα πάντα. Τι παριστάνουν λοιπόν τα μέλη αυτής της Επιτροπής;
Δεν θέλω να στενοχωρήσω τους δασκάλους του σχολείου, οι οποίοι κάνουν ό,τι μπορούν και για αυτό δεν φτάνω στα άκρα. Αυτή τη φορά πάντως δεν ξέρω αν θα μπορέσω να κρατηθώ.
Αλήθεια, μήπως πρέπει κάποιος μαθητής να ξαναστείλει ένα γράμμα στον κ. Παγώνη για να ξανάρθει στο σχολείο μας αλλά όχι για δημόσιες σχέσεις;
Κύριε Δήμαρχε, μήπως πρέπει να ρίξετε μια ματιά στα αιτήματα του σχολείου μας; Μήπως πρέπει επιτέλους να έχουμε αυτά που είναι απαραίτητα για να λειτουργήσουμε;
Μέχρι την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου υπάρχει χρόνος. Θα πρέπει να ενημερώσετε τους συνεργάτες σας, ώστε να επισκεφτούν το 2ο Δημοτικό Σχολείο Βασιλικού και να φροντίσουν να λύσουν τα προβλήματα.
Κύριε Δήμαρχε, σας ευχόμαστε τα καλύτερα για τη θητεία σας στο Δήμο αλλά κάντ κάτι και για το σχολείο μας. Πιστεύω πως έχετε ενημερωθεί για τα προβλήματα και τις ελλείψεις.