Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Εξηγήσεις

Δεν θέλω να εξηγώ τα αυτονόητα, αλλά θα το κάνω γιατί φαίνεται πως δεν έχουν γίνει κατανοητά κάποια πράγματα.
Με κανέναν διαιτητή δεν έχω προσωπικά, εμπάθειες και όλα αυτά τα σχετικά.
Δεν πιστεύω πως κάποιος διαιτητής μπορεί να ισχυρισθεί κάτι διαφορετικό.
Αυτοί που καταπίνουν την γλώσσα τους γενικώς, αυτοί που δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτα, ενώ ήταν στο γήπεδο της Ν. Λαμψάκου, είναι τα καλά παιδιά. Γιατί άραγε;
Γιατί έχουν συμφωνήσει να κάνουν πως δεν βλέπουν και δεν ακούνε, ώστε ....
να έχουν θέση ακόμη και δίπλα στους διαιτητές ή να κόβουν βόλτες πέριξ του αγωνιστικού χώρου, χωρίς να τους ενοχλεί κανείς.
Ας τελειώνουμε λοιπόν με το θέμα αυτό.
Με τον κύριο Αθανάσιο Παπακυριάκο όπως και με την κυρία Δήμητρα Φραντζή δημιουργήθηκε ένα θέμα για μία και μόνο μία φάση στον αγώνα ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
Έμεινα ο μόνος κακός τελικά.  Όλοι οι άλλοι θα μπορούσαν να είχαν στείλει μέχρι και συγχαρητήρια επιστολή στον κ. Παπακυριάκο και την κυρία Φραντζή!!
Εγώ γιατί άραγε να θέλω να είμαι ο κακός; Αν ο κ. Παπακυριάκος δηλώσει δημόσια πως αυτά που γράφω είναι ψέματα, τότε δημόσια θα του ζητήσω συγνώμη και θα σταματήσω να γράφω στο ¨άποψη γνώμη¨.
Είναι αλήθειες και το ξέρει. Δεν είπα και δεν έγραψα για κακό διαιτητή. Είπα και έγραψα πως η διαιτησία και των τριών ήταν καλή, αλλά τα μπρος -πίσω στη φάση του πέναλτι εξέθεσαν την κυρία Φραντζή και τον κ. Παπακυριάκο. Σε προηγούμενο αγώνα που κάλυπτα για το ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ αναφερόμενος στην διαιτησία του κ. Παπακυριάκου είχα πει τα καλύτερα και το ίδιο έκανα και σε δύο άλλους αγώνες που έπαιζε βοηθός η κυρία Φραντζή. Αυτά έβλεπα αυτά έλεγα.

.......πάρτε μια ανάσα και τα λέμε σε λίγο