Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Πάμε για καφέ

Καλοί μου άνθρωποι, ας μη γελιόμαστε. Για να τα έχεις καλά με όλους, θα πρέπει να μην τους ενοχλούν αυτά που λες κι αυτά που γράφεις. Θα πρέπει να τους λες πάντα ΝΑΙ κι ας κάνουν λάθη.
Το χειρότερο όλων είναι πως με αυτά που λες και γράφεις, ενοχλείς κι αυτούς οι οποίοι έχουν υπό την προστασία τους, αυτούς που σχολιάζεις.
Είναι γνωστά όλα αυτά, αλλά ξέρουμε πως δεν θα διορθωθούν ποτέ, αφού οι....
στρατηγοί έχουν γίνει περισσότεροι από τα στρατιωτάκια!!!!
Τελικά κάποια πράγματα φαίνεται πως αρέσουν κι έτσι σχεδόν κανείς δεν θέλει να τ΄ αλλάξει για να μη χαλάσει την σούπα.
Οι Άγιες μέρες πέρασαν και μπορούμε να γράφουμε ελεύθερα.
Για κλωτσιές είναι μερικοί οι οποίοι παριστάνουν τους παράγοντες, τους διαιτητές κλπ.
Πίσω από το έντιμοι, καθαροί και τα σχετικά, κάνουν ότι τους κατέβει χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν.
Δεν με νοιάζει γι΄ αυτούς αλλά για τους ανθρώπους οι οποίοι έχουν την ευθύνη για το ποδόσφαιρο και κάνουν συμβιβασμούς για να έχουν γέφυρες.
Αν για παράδειγμα τηλεφωνούσα εγώ σ΄  έναν διαιτητή και του έλεγα, ¨γιατί δεν πας να σφυρίξεις εσύ τον αγώνα ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ και αφήνεις τον κύριο τάδε ή την κυρία τάδε οι οποίοι και θ΄ ανεβάσουν κι άλλη παράσταση¨, τότε ο αγαπητός πρόεδρος της ΕΠΣΕ κ. Παπακωνσταντίνου θα έδινε εντολή να μη μου επιτρέπουν την είσοδο στα γήπεδα και άλλα τέτοια.
Αλήθεια τι ισχύει όταν διαιτητής παρεμβαίνει και ούτε λίγο ούτε πολύ κάνει παρέμβαση και εκδηλώνει την επιθυμία να καλύψει τον αγώνα κάποιος άλλος και όχι εγώ, γιατί όπως είπε ¨θα τον περνούσα γενεές δεκατέσσερες¨;;;;;;;
Αγαπητέ κύριε πρόεδρε της ΕΠΣΕ, μήπως οι θεατρινισμοί του κυρίου πρέπει κάποια στιγμή να γίνονται δεκτοί στις παρέες και όχι στα γήπεδα;
Κύριε πρόεδρε, δεν είναι τυχαίο το ότι ξεμείνατε από διαιτητές.
Αυτό συνέβη γιατί το απόστημα της διαιτησίας δεν το πετάξατε όλο και τα νέα παιδιά βλέπουν πως δύσκολα μπορούν να ξεχωρίσουν και ν΄ ανέβουν κατηγορίες.
Είναι πλέον φανερό πως κάποιοι παίζουν παιχνίδια σε βάρος σας και τους ξέρετε.
Τώρα έχετε εκλογές, αλλά πιστεύω πως αυτό δεν πρέπει να σας προβληματίσει. 
Καλημέρα σας.