Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Ο Γ. Μαρίνος στο Γαβαλά

Δεκάδες φίλοι και σύντροφοι έδωσαν το παρών στο γλέντι που οργάνωσε η κομματική οργάνωση Αλιβερίου στο χωριό Γαβαλά. Στο κατάμεστο κέντρο, παρευρέθηκε και ο σύντροφος Γιώργος Μαρίνος, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.
Μεταξύ αλλων ο Γ. Μαρίνος, είπε πως ανεξάρτητα από την πορεία των διαπραγματεύσεων με την τρόικα και τη μετάβαση στη νέα φάση επιτήρησης, τα μονοπώλια ζητούν νέα...
αντιλαϊκά μέτρα, όπως την πλήρη διάλυση του κοινωνικού ασφαλιστικού συστήματος, τη νέα μείωση στους μισθούς και το λαϊκό εισόδημα, τις ιδιωτικοποιήσεις, τον περιορισμό της συνδικαλιστικής δράσηςΓι' αυτό σε κρίση ή ανάκαμψη καμία ανακούφιση του λαού δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς αγώνα, χωρίς σύγκρουση με αυτά τα συμφέροντα του κεφαλαίου. 
Επίσης το μέλος του Π.Γ τόνισε τη σημασία που έχει η ενίσχυση του ΚΚΕ για να αποκρουστούν τα νέα μέτρα που θα έρθουν μετά τις εκλογές, την ανάγκη ο λαός να οργανώσει την αντεπίθεσή του, με ξεκάθαρο προσανατολισμό πραγματικής ανατροπής, που θα στοχεύει τον πραγματικό αντίπαλο. Στους εκβιασμούς και τις αυταπάτες που χρησιμοποιούν οι δύο πόλοι του αστικού πολιτικού συστήματος, στην προσπάθειά τους να αναδειχτούν ως ο καλύτερος διαπραγματευτής για λογαριασμό του κεφαλαίου ο λαός να απαντήσει με ισχυρό ΚΚΕ.