Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Πρωταθλητής ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ αφού κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας, στο οποίο από την αρχή ήταν στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Να ευχηθούμε και το πιστεύουμε πως ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ θα πάρει στα μπαράζ και την άνοδο για την Γ΄ Εθνική Κατηγορία. Έχει καλή ομάδα και σίγουρα συμμετέχει σε ένα δύσκολο και με μεγάλο ανταγωνισμό πρωτάθλημα, το οποίο καμία σχέση δεν έχει με αυτό της Βοιωτίας, της Φθιώτιδας και της Ευρυτανίας και αναφερόμαστε σε αυτά αφού...
οι πρωταθλήτριες αυτών των ΕΠΣ θα είναι οι αντίπαλοι του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ.
Έχει μεγάλη σημασία το ότι οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ δεν είναι καλύτερα αμειβόμενοι από αυτούς των αντιπάλων, ιδιαίτερα της ΘΗΒΑΣ, αλλά είναι πολύ καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο και φυσικά η παρουσία του κ. Γιώργου Λάμπρου στον πάγκο τους ανεβάζει περισσότερο σε ποιότητα και αγωνιστικότητα.
Η πολυδιαφημιζόμενη ΘΗΒΑ θα δείξει μέσα στο γήπεδο αν μπορεί να  κερδίσει τους ποδοσφαιριστές του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ. Εμείς πιστεύουμε πως δεν έχει καμία τύχη και θα γράψουμε κάτι για να τελειώνουμε: Να μην προσπαθούν κάποιοι να ''τρομάξουν'' τον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ επειδή τα οικονομικά της ΘΗΒΑΣ επιτρέπουν να καλύπτουν και έξοδα επικοινωνίας. Η ΕΥΒΟΙΑ μια γροθιά θα στηρίξει τον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ να περάσει στη Γ΄ Εθνική. Θα έχουμε και παρατράγουδα και ουδέτερους αλλά αυτά πάντα υπάρχουν.