Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

ΔΟΑΠΠΕΧ

ΘΕΜΑ: Διοργάνωση Πανελλήνιου Τουρνουά Ποδοσφαίρου

ΣΧΕΤ: το υπ’ αρ. πρωτ. 12/3/2015 έγγραφό σας.

Σας γνωρίζουμε σε απάντηση του ανωτέρω σχετικού , ότι σας παραχωρούμε τα Δημοτικά Γήπεδα Ποδοσφαίρου 1. Δροσιάς 2. Ι. Καλαμακίδης και 3. Πάρκο Λαού για την διοργάνωση Πανελλήνιου Τουρνουά Ποδοσφαίρου στην Περιφέρεια του Δήμου Χαλκίδας , από τις 6 ως 8 Απριλίου 2015 και από ώρες 0900 έως 2100 με τους κάτωθι ειδικούς και απαρέγκλιτους όρους:
Ο ΔΟΑΠΠΕΧ , δεν δύναται σύμφωνα με τον νομικό ...
πλαίσιο που διέπει την λειτουργία του να είναι χορηγός. Ως εκ τούτου δεν δυνάμεθα να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας για την παροχή των αναμνηστικών μπλουζών, τα μετάλλια των τριών πρώτων ομάδων κάθε ηλικιακής κατηγορίας και των νερών που θα καταναλώνουν οι αθλητές κατά την διάρκεια των αγώνων.
Οι ομάδες που θα λάβουν μέρος και προέρχονται από τα διοικητικά όρια του Δήμου Χαλκιδέων όλες και ανεξαιρέτως θα συμμετέχουν δωρεάν και χωρίς άλλη οικονομική επιβάρυνση.
Είστε υπεύθυνοι και αρμόδιοι για την καθαριότητα των γηπέδων ποδοσφαίρου και των βοηθητικών υποστηρικτικών χώρων που σας παραχωρούνται για την διεξαγωγή του τουρνουά
Το ΕΛ.Κ.Ε.Α.Π. ως διοργανωτής , δια του νομίμου εκπροσώπου του είναι υπεύθυνο για την διοργάνωση του τουρνουά και ειδικότερα την ασφάλεια των αθλητών και φιλάθλων, την ιατρική κάλυψη, τους διαιτητές , την γραμματεία και εν γένει ότι υποχρεώσεις απορρέουν ως διοργανωτή του τουρνουά.
Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Ο Διευθυντής
Φώτιος Μ. Γκούνης
ΠΕ/